StoryEditorOCM
Showbizpopularni pjevač

Jole otkrio kako je zamalo propustio upoznati ljubav svog života: ‘Zvao sam je par puta, nije mi se javljala, a onda...‘

Piše Scena SD
19. prosinca 2023. - 08:30

Pjevač Joško Čagalj Jole za In Magazin je progovorio o upoznavanju supruge Ane Čagalj, s kojom je u sretnom braku već 17 godina. Do njihove ljubavne priče zamalo nije ni došlo jer je Jole pri upoznavanju zapisao pogrešan broj Anina mobitela.

- Okrenuo sam zadnja dva broja naopako, onda sam rekao ovom prijatelju što nas je upoznao, jer sam ja tad puno više putovao pa sam zimi češće bio u Zagrebu, ja govorim, došao sam u Split, bila mi je Ana rekla da se javim i zvao sam je s puta par puta, ne javlja se.

image
Nikola Vilic/Cropix

Kaže on: ne, ne, to nije moguće jer ona ako ti je dala broj, ona će ti se javiti sigurno. Onda je on ustanovio da sam zapisao krivi broj. Naravno kad sam nazvao pravi broj, ona se javila, otišli smo na piće pa na drugo piće - prisjetio se Jole.

Neumornog pjevača na Silvestrovo čekaju čak dva nastupa; pjeva na podnevnom dočeku u Samoboru, a navečer će u 2024. uvesti Zadrane. Za Božić će pak razveseliti Šibenčane, ali zato je Badnjak, kaže, već 20 godina tradicionalno rezerviran za najmilije.

image

Ana Čagalj i Jole

Saša Burić/Cropix

Sa suprugom Anom, koja ga je ‘oborila s nogu‘ pri prvom susretu, sljedeće godine će proslaviti 18 godina braka.

A iako će u veljači puhati 52 svjećice na rođendanskoj torti, Jole izgleda 10 godina mlađe i još nema nijednu sijedu vlas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:01