StoryEditorOCM
ShowbizZARAZNOG RITMA

Jole nam je pripremio dva nova hita: evo što nam je o njima otkrio i kada će ih predstaviti javnosti

Piše SCENA SD
12. svibnja 2023. - 13:44

Ovo  ljeto  ćemo pjevati i plesati uz zarazni ritam Joška Čagalja Jole.  Omiljeni  splitski  glazbenik  predstavlja dvije  potpuno drugačije pjesme  koje su veliko iznenađenje i za njegovu vjernu publiku. Skladba  ‘Sretan tebi rođendan‘  namijenjena  je svim generacijama, a kao što i sam naziv otkriva,  riječ je o  slavljeničkoj  himni.  Svi koji su je imali prilike čuti  uvjereni su da će   Jole  ovom pjesmom  potvrditi  laskavu titulu jednog od najvećih glazbenika i  zabavljača na estradi.  

‘Već trideset godina na hrvatskoj glazbenoj sceni nije napravljena nijedna pjesma na ovu temu,  što  mi je bio poseban izazov, uz odličnu glazbu i tekst.  Sretan tebi rođendan pršti  veseljem i pozitivnom energijom i  nadam se da  će  mnoga djeca, ali i oni stariji,  uz nju puhati  svjećice na  slavljeničkoj torti‘, ispričao je Jole.

Iza pjesme  Sretan tebi rođendan  stoji splitska ekipa: producent je Leo Škaro, a  glazbu i tekst potpisuju  Marsell Benzon te Vangel Likuševski, voditelj  proslavljene plesne  atrakcije Čarobni animatori i  plesnog studija DNF  s kojim je Jole  surađivao na njegovoj pjesmi ‘Nisi me voljela‘.   Osim što je jedan od autora, Vangel i njegova rasplesana ekipa dio su  spota  za pjesmu Sretan tebi rođendan koji je snimljen ovih dana u režiji Darka Erge.  

Spot  je zamišljen kao  veliki  rođendanski party,  a uz  Jolu,   glavne zvijezde su   njegov otac Ivan i  trogodišnji sinčić Ivan Luka koji se prvi  put našao u ulozi  glumca.  U tatinom spotu slatki mališan glumi  slavljenika, a čak je i  zasvirao  gitaru. Kao na pravoj  rođendanskoj proslavi, Ivan Luka i njegovi  uzvanici zabavljaju se uz bogate šarene dekoracije i slastice koje su osmislile  slastičarke iz  slatkih kuhinja Jasminka Cruz Events i Bobis 1949, dok su  za styling  zaslužni hrvatski brendovi   Koko Kids Store i Laurato Kids. U spotu glumi i Jolina najmlađa kći Tia, koja je  već iskusna pred kamerama.

"Ivan obožava glazbu i  zbog snimanja spota je bio jako uzbuđen. Svoj je dio  odradio s  lakoćom, kao da je rođeni glumac.   Moram se zahvaliti i supruzi Ani koja je uz Vangela  osmislila kompletan scenarij. Njezina je ideja da u spotu spojimo tri generacije muškaraca u našoj obitelji. Dio kadrova je snimljen  u prostorima plesnog studija DNF,  a dio u mojoj obiteljskoj kući u Zagvozdu",  istaknuo je Jole.

Premijera  pjesme i spota  očekuje se krajem  svibnja,  a  ovih dana popularni Splićanin dovršio je snimanje druge skladbe s kojom će na ljeto nastupiti na festivalu Melodije Jadrana.  Pjesma je  zajednički projekt  Jolinih dugogodišnjih suradnika, Vjekoslave i Tonča  Huljića, koji su za  splitskog pjevača napravili glazbeno i vokalno snažnu  skladbu.   

"Jedva čekam da je čuje publika.  Pjesma je na tragu mojih  najvećih hitova, ali i donosi jedan  sasvim novi zvuk za mene, pogotovo pjevački. Naziv pjesme za sada je još tajna. Mogu samo reći da je  jako zanimljiv, kao i cijela pjesma", najavio je Jole.

image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 06:00