StoryEditorOCM
ShowbizO UKUSIMA SE...

Jeste vidjeli friz Tonyja Cetinskog? Oduševljen je presađivanjem, neke podsjeća na Keruma. Splićanke su ga analizirale

Piše Scena SD
17. prosinca 2023. - 09:07

Jednima ista stvar može sjajna, drugima - očajna! Posebno je nezahvalno uspoređivati doživljaj na samome sebi s onim kako to isto vidi okolina. Rezultati često mogu biti dijametralno suprotni.

No ako ono što se nama ne sviđa drugu osobu čini sretnom i ispunjenom, tu ne bi trebali osuđivati. Osobno zadovoljstvo i samima nam je iznad svega, treba to respektirati i kod drugih.

No kad ste poznata osoba kao Tony Cetinski, teško takvi detalji mogu proći "ispod radara" i ne biti komentirani.

Pa je tako i frizura popularnog pjevača, koji je sinoć nastupio na splitskom Adventu na Prokurativama, cijelu večer bila tema među ženskim pripadnicama njegove publike.

image
Božidar Vukičević/Cropix

"Pa simpa je... pristaje mu" 

"Neee, pa bolji je bio ćelav"

"Nikad to nije to kad forsiraš kosu tamo gdje je više nema"

"Sad je isti Kerum!"

Cetinski nije krio prije dvije godine, dapače javno je objavljivao na društvenim mrežama, da se podvrgnuo tretmanu presađivanja kose.

"Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što zbog toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe naše. Iskreno se veselim rezultatima!" - navodio je Tony.

image
Božidar Vukičević/Cropix

U razgovoru za Jutarnji, pjevač je tada otkrio i da se na transplantaciju kose odlučio sam, bez sugestija ili nagovaranja.

"Mene nitko ne mora poticati ni na što, pa tako ni na presađivanje kose, ali su me apsolutno svi podržali. Doduše, nisam trebao puno popunjavati. Sve sam obavio u jednom danu. Postupak presađivanja trajao je od 8 do 18 sati i sve je bilo gotovo, jer takav je bio moj slučaj, s obzirom da gubitak kose kod mene nije toliko izražen" - ispričao je tada.

Kad je riječ o našim poznatim muškarcima, istom su se tretmanu, navodno, svojevremeno podvrgnuli i Igor Štimac, Slaven Bilić i Neno Belan. U svijetu je taj trend, naravno, puno rašireniji. Isto su učinili David Beckham, John Travolta, Matthew McConaughey, Robbie Williams, Quentin Tarantino, Wayne Rooney...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:01