stdClass Object ( [id] => 1314181 [title] => Ivo i Nataša nakon nastupa razmišljaju o tome da oforme duet: Treba pustiti ‘Ludosti‘ da se izdivlja, pa idemo dalje [alias] => ivo-i-natasa-nakon-nastupa-razmisljaju-o-tome-da-oforme-duet-treba-pustiti-ludosti-da-se-izdivlja-pa-idemo-dalje [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Ivo Perkušić i Nataša Janjić Medančić nastupali su na prvom izdanju Melodija Jadrana u Splitu 25. lipnja s pjesmom “Ludost”. To je bio prvi duet Splićanke i Splićana. Nakon premijernog nastupa prije nešto više od mjesec dana, pjevački duo je bio zadovoljan reakcijom publike koja im je pljeskala za vrijeme izvođenja pjesme.

Na YouTube kanalu Croatia Recordsa 14. srpnja objavljen je videospot za pjesmu. Spot za pjesmu je do sada pregledalo oko 10 tisuća ljudi. Tekst je napisala Arijana Kunštek, glazbu skladala Ines Prajo, a aranžman Ivan Popeskić. Idejni kreator spota, režiser i montažer je Natašin muž Nenad Medančić.

Ivo Perkušić je glumac i ravnatelj Gradskog kazališta mladih od 2019., pjevač i voditelj na Radio Dalmaciji. Diplomirao je glumu i engleski i talijanski jezik i književnost. Nataša Janjić Medančić je 42-godišnja filmska, televizijska glumica i kazališna glumica u “Gavelli” od 2006.

’Mamina pjesma’

Kako Vam je bilo nastupiti na Melodijama Jadrana i u ambijentu Galerije Ivan Meštrović predstaviti novu pjesmu?

Ivo: Ambijent Galerije Meštrović ima posebnu ljepotu koja može biti samo još jača kad se doda glazba u cijelu priču. Bio sam u izvrsnom društvu s kolegicom koja je podijelila pjesmu sa mnom i to je bilo najbolje. Pjevati i zabaviti se na početku ljeta i malo se odmaknuti od svakodnevnih obveza.

Nataša: I kao glumici, nastupati u svom gradu uvijek je najveći izazov i najposebniji doživljaj. Galerija Meštrović nestvarno je lijep ambijent, a u ulozi pjevačice predstavljati pjesmu sa svim onim glazbenim imenima iskustvo je koje ću pamtiti cijeli život. Sjećam se velike treme, ali kad sam izišla na scenu, pomislila sam - to je samo tri minute, ovo je moj grad, hajdemo uživati i zabavljati se, ovo je možda jednom u životu.

---

image
Ivan Gudić
---

Čija je bila ideja da premijerno nastupate na Melodijama Jadrana?

Ivo: Namjeravao sam snimiti pjesmu s Natašom, a onda je uslijedio poziv Tomislava Mrduljaša da izvedemo pjesmu upravo na Melodijama. Bila nam je čast naći se na istoj pozornici s najjačim glazbenim imenima hrvatske scene.

Nataša: Kad sam čula da ćemo s pjesmom nastupati na Melodijama, osjetila sam uzbuđenje slično onom kad si kao glumac s filmom pozvan da gostuješ na nekom prestižnom filmskom festivalu.

Što je rekla publika, a što vaši suradnici i obitelj kada su prvi put čuli pjesmu?

Ivo: Publika je reagirala odmah za vrijeme izvedbe, kada se nakon refrena prolomio pljesak. To nam je bio znak da imamo stvar koja bi mogla ljeto učiniti još zabavnijim. Autori pjesme su bili zadovoljni čim smo snimili pjesmu koja je opet prepoznatljiva i nekako nastavak glazbene estetike koja je meni osobno interesantna. Punokrvni pop s prizvukom talijanske glazbe na kojoj sam odgojen.

Nataša: Ja sam pristala snimiti duet s Ivom prije nego što sam pjesmu uopće čula, vjerovala sam u njegov glazbeni ukus, poznavajući repertoar njegovih dosadašnjih pjesama. Bila sam presretna što je riječ o tako urbanoj pop pjesmi s klupskim prizvukom i to je nešto što bih i sama rado slušala. Svidjela se i svima kojima smo je puštali, a ono što me posebno veseli je što je danas napamet znaju baš sva djeca naših prijatelja, uključujući i moju, koja stalno žele slušati “maminu pjesmu”.

Hoćete li izvoditi pjesmu na engleskom i talijanskom jeziku, o čemu ste bili pričali već na Melodijama Jadrana?

Ivo: Nataša i ja smo se šalili da bi verzija naše pjesme na nekom od stranih jezika imala potencijal i širi od ovog našeg područja jer je ritam jednostavno takav da ju je lako zamisliti na drugom jeziku, ali to je bila samo naša zezancija.

---

image
Ivan Gudić
---

Kako je došlo do ideje o duetu i suradnje?

Ivo: Nataša i ja se poznajemo dugi niz godina. Kolege smo glumci i uvijek smo imali tih zajedničkih tema, tako da mi je komunikacija s njom uvijek bila duhovita, jednostavna i iskrena. Znao sam da Nataša dobro pjeva, ali nisam bio siguran bi li to željela i sa mnom pa sam je jednostavno nazvao i pitao. Kada je pristala, znao sam da ćemo snimiti nešto moderno i dobro. Ona je bila moj prvi i konačni odabir i drago mi je da je tako ispalo jer bi u suprotnom uvijek ostao taj osjećaj da je neki drugi odabir ipak drugi.

Nataša: Ivo me samo nazvao jedan dan i ponudio duet s njim. Odmah sam pristala i evo još uvijek sam mu beskrajno zahvalna što me pozvao u taj divni luna-park koji mi se otvorio tim jednim iznenadnim pozivom.

Poznajete li se od prije s obzirom na to da ste oboje iz Splita?

Ivo: Poznajemo se dugi niz godina preko kazališta i zajedničkih prijatelja. Uvijek su nam druženja ispunjena smijehom, dobrim pričama, razumijevanjem i nekim sličnim promišljanjima, što je uostalom i važno za dobru suradnju i zdravi prijateljski odnos.

Nataša: Ivo i ja nikad se nismo sreli kao kolege na daskama ni u kadru, ali dio smo iste splitske ekipe i s njim sam uvijek imala posebno razumijevanje, a druženja su nam redovito bila prepuna smijeha i zabave.

Videospot u režiji supruga

Znači li to da ovom pjesmom skrećete u glazbene vode, Nataša?

Nataša: Katkad mi se čini da ne postoji Splićanka koja ne pjeva, koja barem jednom nije sanjala da će pjevati u Magazinu i koja ne poznaje sve melodije tog našeg podneblja koje je iznjedrilo pa i najljepše naše pjesme i najveće izvođače. No, zaista oduvijek obožavam pjevati i izgleda da prihvatim svaku priliku koja mi se pruži da nastupam u toj ulozi. Voljela bih nastaviti tim putem, apsolutno, ako bude dobrih prilika i dok me god bude zabavljalo.

---

image
Ivan Gudić
---

Kako je bilo surađivati s vašim odabranikom, po struci liječnikom, na spotu za pjesmu?

Nataša: Moj suprug je često iza kamere jer mu je to velika strast i hobi, a ja to uglavnom koristim da me fotografira i snima za društvene mreže. On je bio naš prvi veliki navijač i budući da smo prvotno bili snimili jednu verziju spota koja nije na pravi način odražavala atmosferu pjesme, odlučili smo snimati novu. Tu nam je on zaista pomogao, iznijevši čitavu novu ideju koja nam se svima svidjela, pa je redateljska palica prirodno pripala njemu.

Možete li nam opisati spot?

Ivo: Spot treba gledati i onda će svima biti jasno da je riječ o strasti i gotovo ludoj želji da onog drugog zadržite uz sebe po svaku cijenu. Riječ je o slobodnom kretanju kroz emocije i ono što svatko od nas ima, a to je svojevrsna ludost i iracionalno razmišljanje kada smo zaljubljeni preko ušiju.

Nataša: Spot na dva nivoa rezonira s našom pričom. Prvi sloj je da smo oboje prvenstveno glumci i kao takvi smo na sceni najistinitiji, na daskama najbolje izražavamo svoje najdublje emocije, s čitavim tijelom kao alatom. Drugi sloj je tema naše pjesme, ljubav kao ludost i što smo sve spremni podnijeti i napraviti zbog ljubavi, što smo najbolje upravo kao glumci mogli izraziti na sceni kazališta. Pritom se komorna i senzualna atmosfera savršeno uklopila u boje naše pjesme.

Razmišljate li o novoj pjesmi?

Ivo: Nove pjesme su u pripremi i uvijek me veseli snimati ponovno. Treba pustiti “Ludosti” da se izdivlja, pa idemo dalje.

Nataša: Razmišljam da Ivi predložim da utemeljimo duet pa da u tom smjeru nastavimo naše glazbene karijere. (smijeh).

Možete li jedan drugog opisati u par rečenica?

Ivo: Nataša je nježna, lijepa i pravi profesionalac. Jedna od naših najtalentiranijih glumica. Ugodan suradnik koja je toliko jednostavna i prisna u svakom prijedlogu i ništa joj nije teško. Hvala joj na tome.

Nataša: Ivo je jedna predivna kvalitetna osoba, kreativna, multitalentirana i pravi gentleman. Njegov ukus nadilazi ove naše prostore i zaista mu želim da svoje ambicije i talente razvije u svim smjerovima njegovih bogatih interesa i djelovanja.

---

---

Jeste li ikad surađivali kao glumci?

Ivo: Nažalost, nismo imali prilike zajedno glumiti osim u spotu.

U kojoj predstavi, filmu ili seriji bi voljeli zajedno glumiti?

Ivo: U nekoj dobro promišljenoj predstavi ili filmu s redateljicom ili redateljem koji bi izvukli najbolje iz nas.

Nataša: Slažem se.

Ona kao Lana Del Rey, on Marco Mengoni

Ivo, koju bi glumačku ulogu dao Nataši?

Ivo: Nataša može igrati što god joj date, tako da bi to bilo lako, ali možda bih je volio vidjeti u ulozi neke jako komplicirane i negativne osobe jer je to sve suprotno od nje, pa bi ta transformacija bila zanimljiva. Oboje smo odigrali veliki broj uloga u kazalištu, a Nataša pogotovo i na filmu i TV-u tako da sam siguran da bismo se snašli.

Nataša, s kojim pjevačem biste usporedili Ivu?

Nataša: S njegovim miljenikom Marcom Mengonijem likom i glazbenim stilom. Općenito Ivo nosi u sebi taj sanremovski senzibilitet, definitivno se ne povija ovdašnjim trendovima glazbe i estetike.

Ivo, s kojom biste pjevačicom usporedili Natašu?

Ivo: Hm, Nataša je svoja i ima to nešto što je čini autentičnom u svakom smislu, ali ako bih je trebao usporediti s nekim na prvu, rekao bih Lana Del Rey jer je neposredna, ima emocije koje nisu isfurane do kraja, posjeduje tajnu i neposredna je, nenametljiva, a ima senzualnost i jasnu poruku.

Kako vam prolazi ljeto?

Ivo: Ljeto je krenulo radno. Budući da sam ravnatelj Kazališta, iznimno sam sretan da nakon uspješne sezone imamo isto takav nastavak i kod ljetnih gostovanja naše predstave “Zakon Zagore” u režiji izvrsnog Ivana Lea Leme, koji je napravio pravi biser glumačkih kreacija koje svaki put ponosno gledam kod svojih kolegica i kolege.

Nataša: Trenutno sam s obitelji na odmoru na otoku Braču i uz more sam najsretnija. Ljeto me uvijek vraća tamo odakle sam otišla i za mene je biti na Jadranu najprirodnije moguće stanje. Sretna sam kad vidim da i moja djeca dijele tu istu ljubav.

---

image
Ivan Gudić
---

Kako volite provoditi slobodne vrijeme?

Ivo: Ja obožavam biti na moru kad god mogu, ležati, čitati, ma samo stajati uz more uz zvuk cvrčaka. Nema ništa bolje.

Nataša: Otkad imam djecu, ne mogu se sjetiti što znači slobodno vrijeme. Recimo da to znači vrijeme za neke hobije, čitanje knjiga i odmor, ali s djecom je to postalo vrijeme kad obilazimo aktivnosti koje njih vesele, zajedničko kupanje i slični gušti koji iziskuju nešto više angažmana od onog što bi čovjek možda priželjkivao u svom slobodnom vremenu (smijeh).

Družite li se privatno nakon objavljivanja pjesme i spota?

Ivo: Uvijek kada imamo priliku podružimo se, zaplešemo, zapjevamo...

Nataša: Ako se ne vidimo, onda se redovito dopisujemo.

Neki novi poslovni projekti u budućnosti?

Ivo: Sada se treba dobro odmoriti jer će jesen biti jako dinamična. Očekuju me pripreme nove kazališne sezone koja će donijeti puno zanimljivosti i to me jako veseli. Posvećen sam kazalištu i što boljoj produkciji i poslovanju. Naravno, tu je i priprema novih pjesama koje će doći. Ma samo nek smo zdravi, a sve će se već nekako posložiti.

Nataša: Veselim se povratku na veliku scenu i konačnom otvorenju kazališta Gavella nakon rekonstrukcije koja traje još od prvog zagrebačkog potresa i svi se nadamo da će se to napokon dogoditi ove jeseni. O ostalim projektima ćemo govoriti kada za njih dođe vrijeme. Neka nas samo nikad ne napusti veselje stvaranja.

---

image
Ivan Gudić
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"Splitska ‘veza‘"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"10957"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"67","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}] [extra_fields_search] => Splitska ‘veza‘ 2 0 10957 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-08-09 14:07:53 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Božidar Lončar [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-08-11 17:08:29 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2023-08-11 17:08:29 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Ivo i Nataša nakon nastupa razmišljaju o tome da oforme duet: Treba pustiti 'Ludosti' da se izdivlja, pa idemo dalje [metakey] => Ivo Perkušić, nataša janjić, Ludost, Melodija Jadrana, reflektor [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387238.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387243.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387235.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387239.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387233.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387234.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387237.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387236.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387240.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Ivan Gudi\u0107","Ivan Gudi\u0107","Ivan Gudi\u0107","Ivan Gudi\u0107","Ivan Gudi\u0107","Ivan Gudi\u0107","Ivan Gudi\u0107","Ivan Gudi\u0107","Ivan Gudi\u0107"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_25387238_1920.jpg":"1920x1080","k_25387238_1280.jpg":"1280x1280","k_25387238_1024.jpg":"1024x1024","k_25387238_640.jpg":"640x640","k_25387238_480.jpg":"480x480","k_25387238_340.jpg":"340x340","k_25387238_220.jpg":"220x220","o_25387238_1280.jpg":"1280x853","o_25387238_1024.jpg":"1024x682","o_25387238_640.jpg":"640x426","o_25387238_480.jpg":"480x320","o_25387238_340.jpg":"340x226","o_25387238_220.jpg":"220x146","h_25387238_1280.jpg":"1280x854","h_25387238_1024.jpg":"1024x683","h_25387238_640.jpg":"640x427","h_25387238_480.jpg":"480x320","h_25387238_340.jpg":"340x227","h_25387238_220.jpg":"220x147","pp_25387238_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387238_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387238_640.jpg":"640x814","pp_25387238_480.jpg":"480x611","pp_25387238_340.jpg":"340x432","pp_25387238_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1386","hd_25387243_1920.jpg":"1920x1080","k_25387243_1280.jpg":"1280x1280","k_25387243_1024.jpg":"1024x1024","k_25387243_640.jpg":"640x640","k_25387243_480.jpg":"480x480","k_25387243_340.jpg":"340x340","k_25387243_220.jpg":"220x220","o_25387243_1280.jpg":"1280x924","o_25387243_1024.jpg":"1024x739","o_25387243_640.jpg":"640x462","o_25387243_480.jpg":"480x346","o_25387243_340.jpg":"340x245","o_25387243_220.jpg":"220x158","h_25387243_1280.jpg":"1280x854","h_25387243_1024.jpg":"1024x683","h_25387243_640.jpg":"640x427","h_25387243_480.jpg":"480x320","h_25387243_340.jpg":"340x227","h_25387243_220.jpg":"220x147","pp_25387243_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387243_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387243_640.jpg":"640x814","pp_25387243_480.jpg":"480x611","pp_25387243_340.jpg":"340x432","pp_25387243_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_25387235_1920.jpg":"1920x1080","k_25387235_1280.jpg":"1280x1280","k_25387235_1024.jpg":"1024x1024","k_25387235_640.jpg":"640x640","k_25387235_480.jpg":"480x480","k_25387235_340.jpg":"340x340","k_25387235_220.jpg":"220x220","o_25387235_1280.jpg":"1280x1920","o_25387235_1024.jpg":"1024x1536","o_25387235_640.jpg":"640x960","o_25387235_480.jpg":"480x720","o_25387235_340.jpg":"340x510","o_25387235_220.jpg":"220x330","h_25387235_1280.jpg":"1280x854","h_25387235_1024.jpg":"1024x683","h_25387235_640.jpg":"640x427","h_25387235_480.jpg":"480x320","h_25387235_340.jpg":"340x227","h_25387235_220.jpg":"220x147","pp_25387235_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387235_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387235_640.jpg":"640x814","pp_25387235_480.jpg":"480x611","pp_25387235_340.jpg":"340x432","pp_25387235_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1536x2304","hd_25387239_1920.jpg":"1920x1080","k_25387239_1280.jpg":"1280x1280","k_25387239_1024.jpg":"1024x1024","k_25387239_640.jpg":"640x640","k_25387239_480.jpg":"480x480","k_25387239_340.jpg":"340x340","k_25387239_220.jpg":"220x220","o_25387239_1280.jpg":"1280x1920","o_25387239_1024.jpg":"1024x1536","o_25387239_640.jpg":"640x960","o_25387239_480.jpg":"480x720","o_25387239_340.jpg":"340x510","o_25387239_220.jpg":"220x330","h_25387239_1280.jpg":"1280x854","h_25387239_1024.jpg":"1024x683","h_25387239_640.jpg":"640x427","h_25387239_480.jpg":"480x320","h_25387239_340.jpg":"340x227","h_25387239_220.jpg":"220x147","pp_25387239_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387239_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387239_640.jpg":"640x814","pp_25387239_480.jpg":"480x611","pp_25387239_340.jpg":"340x432","pp_25387239_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25387233_1920.jpg":"1920x1080","k_25387233_1280.jpg":"1280x1280","k_25387233_1024.jpg":"1024x1024","k_25387233_640.jpg":"640x640","k_25387233_480.jpg":"480x480","k_25387233_340.jpg":"340x340","k_25387233_220.jpg":"220x220","o_25387233_1280.jpg":"1280x853","o_25387233_1024.jpg":"1024x682","o_25387233_640.jpg":"640x426","o_25387233_480.jpg":"480x320","o_25387233_340.jpg":"340x226","o_25387233_220.jpg":"220x146","h_25387233_1280.jpg":"1280x854","h_25387233_1024.jpg":"1024x683","h_25387233_640.jpg":"640x427","h_25387233_480.jpg":"480x320","h_25387233_340.jpg":"340x227","h_25387233_220.jpg":"220x147","pp_25387233_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387233_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387233_640.jpg":"640x814","pp_25387233_480.jpg":"480x611","pp_25387233_340.jpg":"340x432","pp_25387233_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2834","hd_25387234_1920.jpg":"1920x1080","k_25387234_1280.jpg":"1280x1280","k_25387234_1024.jpg":"1024x1024","k_25387234_640.jpg":"640x640","k_25387234_480.jpg":"480x480","k_25387234_340.jpg":"340x340","k_25387234_220.jpg":"220x220","o_25387234_1280.jpg":"1280x1889","o_25387234_1024.jpg":"1024x1511","o_25387234_640.jpg":"640x944","o_25387234_480.jpg":"480x708","o_25387234_340.jpg":"340x501","o_25387234_220.jpg":"220x324","h_25387234_1280.jpg":"1280x854","h_25387234_1024.jpg":"1024x683","h_25387234_640.jpg":"640x427","h_25387234_480.jpg":"480x320","h_25387234_340.jpg":"340x227","h_25387234_220.jpg":"220x147","pp_25387234_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387234_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387234_640.jpg":"640x814","pp_25387234_480.jpg":"480x611","pp_25387234_340.jpg":"340x432","pp_25387234_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25387237_1920.jpg":"1920x1080","k_25387237_1280.jpg":"1280x1280","k_25387237_1024.jpg":"1024x1024","k_25387237_640.jpg":"640x640","k_25387237_480.jpg":"480x480","k_25387237_340.jpg":"340x340","k_25387237_220.jpg":"220x220","o_25387237_1280.jpg":"1280x853","o_25387237_1024.jpg":"1024x682","o_25387237_640.jpg":"640x426","o_25387237_480.jpg":"480x320","o_25387237_340.jpg":"340x226","o_25387237_220.jpg":"220x146","h_25387237_1280.jpg":"1280x854","h_25387237_1024.jpg":"1024x683","h_25387237_640.jpg":"640x427","h_25387237_480.jpg":"480x320","h_25387237_340.jpg":"340x227","h_25387237_220.jpg":"220x147","pp_25387237_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387237_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387237_640.jpg":"640x814","pp_25387237_480.jpg":"480x611","pp_25387237_340.jpg":"340x432","pp_25387237_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1536x2304","hd_25387236_1920.jpg":"1920x1080","k_25387236_1280.jpg":"1280x1280","k_25387236_1024.jpg":"1024x1024","k_25387236_640.jpg":"640x640","k_25387236_480.jpg":"480x480","k_25387236_340.jpg":"340x340","k_25387236_220.jpg":"220x220","o_25387236_1280.jpg":"1280x1920","o_25387236_1024.jpg":"1024x1536","o_25387236_640.jpg":"640x960","o_25387236_480.jpg":"480x720","o_25387236_340.jpg":"340x510","o_25387236_220.jpg":"220x330","h_25387236_1280.jpg":"1280x854","h_25387236_1024.jpg":"1024x683","h_25387236_640.jpg":"640x427","h_25387236_480.jpg":"480x320","h_25387236_340.jpg":"340x227","h_25387236_220.jpg":"220x147","pp_25387236_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387236_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387236_640.jpg":"640x814","pp_25387236_480.jpg":"480x611","pp_25387236_340.jpg":"340x432","pp_25387236_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1536x2304","hd_25387240_1920.jpg":"1920x1080","k_25387240_1280.jpg":"1280x1280","k_25387240_1024.jpg":"1024x1024","k_25387240_640.jpg":"640x640","k_25387240_480.jpg":"480x480","k_25387240_340.jpg":"340x340","k_25387240_220.jpg":"220x220","o_25387240_1280.jpg":"1280x1920","o_25387240_1024.jpg":"1024x1536","o_25387240_640.jpg":"640x960","o_25387240_480.jpg":"480x720","o_25387240_340.jpg":"340x510","o_25387240_220.jpg":"220x330","h_25387240_1280.jpg":"1280x854","h_25387240_1024.jpg":"1024x683","h_25387240_640.jpg":"640x427","h_25387240_480.jpg":"480x320","h_25387240_340.jpg":"340x227","h_25387240_220.jpg":"220x147","pp_25387240_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387240_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387240_640.jpg":"640x814","pp_25387240_480.jpg":"480x611","pp_25387240_340.jpg":"340x432","pp_25387240_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7356886 Threads: 2 Questions: 1524396662 Slow queries: 4634422 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110493961 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/ivo-i-natasa-nakon-nastupa-razmisljaju-o-tome-da-oforme-duet-treba-pustiti-ludosti-da-se-izdivlja-pa-idemo-dalje-1314181 [printLink] => /scena/showbiz/ivo-i-natasa-nakon-nastupa-razmisljaju-o-tome-da-oforme-duet-treba-pustiti-ludosti-da-se-izdivlja-pa-idemo-dalje-1314181?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 422196 [name] => Ivo Perkušić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ivo-perkusic [link] => /tag/ivo-perkusic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 345653 [name] => Nataša Janjić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => natasa-janjic [link] => /tag/natasa-janjic ) [2] => stdClass Object ( [id] => 726239 [name] => Ludost [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-08-11 19:09:02 [main_article_id] => 0 [alias] => ludost-0 [link] => /tag/ludost-0 ) [3] => stdClass Object ( [id] => 726240 [name] => Melodija Jadrana [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-08-11 19:09:02 [main_article_id] => 0 [alias] => melodija-jadrana [link] => /tag/melodija-jadrana ) [4] => stdClass Object ( [id] => 362759 [name] => Reflektor [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor [link] => /tag/reflektor ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Ivo i Nataša nakon nastupa razmišljaju o tome da oforme duet: Treba pustiti ‘Ludosti‘ da se izdivlja, pa idemo dalje [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-11-10-50-20-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387238.jpg [galleryCount] => 9 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Ivan Gudić [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387238.jpg [title] => Ivan Gudić ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387243.jpg [title] => Ivan Gudić ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387235.jpg [title] => Ivan Gudić ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387239.jpg [title] => Ivan Gudić ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387233.jpg [title] => Ivan Gudić ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387234.jpg [title] => Ivan Gudić ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387237.jpg [title] => Ivan Gudić ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387236.jpg [title] => Ivan Gudić ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387240.jpg [title] => Ivan Gudić ) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Ivo Perkušić i Nataša Janjić Medančić nastupali su na prvom izdanju Melodija Jadrana u Splitu 25. lipnja s pjesmom “Ludost”. To je bio prvi duet Splićanke i Splićana. Nakon premijernog nastupa prije nešto više od mjesec dana, pjevački duo je bio zadovoljan reakcijom publike koja im je pljeskala za vrijeme izvođenja pjesme.

Na YouTube kanalu Croatia Recordsa 14. srpnja objavljen je videospot za pjesmu. Spot za pjesmu je do sada pregledalo oko 10 tisuća ljudi. Tekst je napisala Arijana Kunštek, glazbu skladala Ines Prajo, a aranžman Ivan Popeskić. Idejni kreator spota, režiser i montažer je Natašin muž Nenad Medančić.

Ivo Perkušić je glumac i ravnatelj Gradskog kazališta mladih od 2019., pjevač i voditelj na Radio Dalmaciji. Diplomirao je glumu i engleski i talijanski jezik i književnost. Nataša Janjić Medančić je 42-godišnja filmska, televizijska glumica i kazališna glumica u “Gavelli” od 2006.

’Mamina pjesma’

Kako Vam je bilo nastupiti na Melodijama Jadrana i u ambijentu Galerije Ivan Meštrović predstaviti novu pjesmu?

Ivo: Ambijent Galerije Meštrović ima posebnu ljepotu koja može biti samo još jača kad se doda glazba u cijelu priču. Bio sam u izvrsnom društvu s kolegicom koja je podijelila pjesmu sa mnom i to je bilo najbolje. Pjevati i zabaviti se na početku ljeta i malo se odmaknuti od svakodnevnih obveza.

Nataša: I kao glumici, nastupati u svom gradu uvijek je najveći izazov i najposebniji doživljaj. Galerija Meštrović nestvarno je lijep ambijent, a u ulozi pjevačice predstavljati pjesmu sa svim onim glazbenim imenima iskustvo je koje ću pamtiti cijeli život. Sjećam se velike treme, ali kad sam izišla na scenu, pomislila sam - to je samo tri minute, ovo je moj grad, hajdemo uživati i zabavljati se, ovo je možda jednom u životu.

---

image
Ivan Gudić
---

Čija je bila ideja da premijerno nastupate na Melodijama Jadrana?

Ivo: Namjeravao sam snimiti pjesmu s Natašom, a onda je uslijedio poziv Tomislava Mrduljaša da izvedemo pjesmu upravo na Melodijama. Bila nam je čast naći se na istoj pozornici s najjačim glazbenim imenima hrvatske scene.

Nataša: Kad sam čula da ćemo s pjesmom nastupati na Melodijama, osjetila sam uzbuđenje slično onom kad si kao glumac s filmom pozvan da gostuješ na nekom prestižnom filmskom festivalu.

Što je rekla publika, a što vaši suradnici i obitelj kada su prvi put čuli pjesmu?

Ivo: Publika je reagirala odmah za vrijeme izvedbe, kada se nakon refrena prolomio pljesak. To nam je bio znak da imamo stvar koja bi mogla ljeto učiniti još zabavnijim. Autori pjesme su bili zadovoljni čim smo snimili pjesmu koja je opet prepoznatljiva i nekako nastavak glazbene estetike koja je meni osobno interesantna. Punokrvni pop s prizvukom talijanske glazbe na kojoj sam odgojen.

Nataša: Ja sam pristala snimiti duet s Ivom prije nego što sam pjesmu uopće čula, vjerovala sam u njegov glazbeni ukus, poznavajući repertoar njegovih dosadašnjih pjesama. Bila sam presretna što je riječ o tako urbanoj pop pjesmi s klupskim prizvukom i to je nešto što bih i sama rado slušala. Svidjela se i svima kojima smo je puštali, a ono što me posebno veseli je što je danas napamet znaju baš sva djeca naših prijatelja, uključujući i moju, koja stalno žele slušati “maminu pjesmu”.

Hoćete li izvoditi pjesmu na engleskom i talijanskom jeziku, o čemu ste bili pričali već na Melodijama Jadrana?

Ivo: Nataša i ja smo se šalili da bi verzija naše pjesme na nekom od stranih jezika imala potencijal i širi od ovog našeg područja jer je ritam jednostavno takav da ju je lako zamisliti na drugom jeziku, ali to je bila samo naša zezancija.

---

image
Ivan Gudić
---

Kako je došlo do ideje o duetu i suradnje?

Ivo: Nataša i ja se poznajemo dugi niz godina. Kolege smo glumci i uvijek smo imali tih zajedničkih tema, tako da mi je komunikacija s njom uvijek bila duhovita, jednostavna i iskrena. Znao sam da Nataša dobro pjeva, ali nisam bio siguran bi li to željela i sa mnom pa sam je jednostavno nazvao i pitao. Kada je pristala, znao sam da ćemo snimiti nešto moderno i dobro. Ona je bila moj prvi i konačni odabir i drago mi je da je tako ispalo jer bi u suprotnom uvijek ostao taj osjećaj da je neki drugi odabir ipak drugi.

Nataša: Ivo me samo nazvao jedan dan i ponudio duet s njim. Odmah sam pristala i evo još uvijek sam mu beskrajno zahvalna što me pozvao u taj divni luna-park koji mi se otvorio tim jednim iznenadnim pozivom.

Poznajete li se od prije s obzirom na to da ste oboje iz Splita?

Ivo: Poznajemo se dugi niz godina preko kazališta i zajedničkih prijatelja. Uvijek su nam druženja ispunjena smijehom, dobrim pričama, razumijevanjem i nekim sličnim promišljanjima, što je uostalom i važno za dobru suradnju i zdravi prijateljski odnos.

Nataša: Ivo i ja nikad se nismo sreli kao kolege na daskama ni u kadru, ali dio smo iste splitske ekipe i s njim sam uvijek imala posebno razumijevanje, a druženja su nam redovito bila prepuna smijeha i zabave.

Videospot u režiji supruga

Znači li to da ovom pjesmom skrećete u glazbene vode, Nataša?

Nataša: Katkad mi se čini da ne postoji Splićanka koja ne pjeva, koja barem jednom nije sanjala da će pjevati u Magazinu i koja ne poznaje sve melodije tog našeg podneblja koje je iznjedrilo pa i najljepše naše pjesme i najveće izvođače. No, zaista oduvijek obožavam pjevati i izgleda da prihvatim svaku priliku koja mi se pruži da nastupam u toj ulozi. Voljela bih nastaviti tim putem, apsolutno, ako bude dobrih prilika i dok me god bude zabavljalo.

---

image
Ivan Gudić
---

Kako je bilo surađivati s vašim odabranikom, po struci liječnikom, na spotu za pjesmu?

Nataša: Moj suprug je često iza kamere jer mu je to velika strast i hobi, a ja to uglavnom koristim da me fotografira i snima za društvene mreže. On je bio naš prvi veliki navijač i budući da smo prvotno bili snimili jednu verziju spota koja nije na pravi način odražavala atmosferu pjesme, odlučili smo snimati novu. Tu nam je on zaista pomogao, iznijevši čitavu novu ideju koja nam se svima svidjela, pa je redateljska palica prirodno pripala njemu.

Možete li nam opisati spot?

Ivo: Spot treba gledati i onda će svima biti jasno da je riječ o strasti i gotovo ludoj želji da onog drugog zadržite uz sebe po svaku cijenu. Riječ je o slobodnom kretanju kroz emocije i ono što svatko od nas ima, a to je svojevrsna ludost i iracionalno razmišljanje kada smo zaljubljeni preko ušiju.

Nataša: Spot na dva nivoa rezonira s našom pričom. Prvi sloj je da smo oboje prvenstveno glumci i kao takvi smo na sceni najistinitiji, na daskama najbolje izražavamo svoje najdublje emocije, s čitavim tijelom kao alatom. Drugi sloj je tema naše pjesme, ljubav kao ludost i što smo sve spremni podnijeti i napraviti zbog ljubavi, što smo najbolje upravo kao glumci mogli izraziti na sceni kazališta. Pritom se komorna i senzualna atmosfera savršeno uklopila u boje naše pjesme.

Razmišljate li o novoj pjesmi?

Ivo: Nove pjesme su u pripremi i uvijek me veseli snimati ponovno. Treba pustiti “Ludosti” da se izdivlja, pa idemo dalje.

Nataša: Razmišljam da Ivi predložim da utemeljimo duet pa da u tom smjeru nastavimo naše glazbene karijere. (smijeh).

Možete li jedan drugog opisati u par rečenica?

Ivo: Nataša je nježna, lijepa i pravi profesionalac. Jedna od naših najtalentiranijih glumica. Ugodan suradnik koja je toliko jednostavna i prisna u svakom prijedlogu i ništa joj nije teško. Hvala joj na tome.

Nataša: Ivo je jedna predivna kvalitetna osoba, kreativna, multitalentirana i pravi gentleman. Njegov ukus nadilazi ove naše prostore i zaista mu želim da svoje ambicije i talente razvije u svim smjerovima njegovih bogatih interesa i djelovanja.

---

---

Jeste li ikad surađivali kao glumci?

Ivo: Nažalost, nismo imali prilike zajedno glumiti osim u spotu.

U kojoj predstavi, filmu ili seriji bi voljeli zajedno glumiti?

Ivo: U nekoj dobro promišljenoj predstavi ili filmu s redateljicom ili redateljem koji bi izvukli najbolje iz nas.

Nataša: Slažem se.

Ona kao Lana Del Rey, on Marco Mengoni

Ivo, koju bi glumačku ulogu dao Nataši?

Ivo: Nataša može igrati što god joj date, tako da bi to bilo lako, ali možda bih je volio vidjeti u ulozi neke jako komplicirane i negativne osobe jer je to sve suprotno od nje, pa bi ta transformacija bila zanimljiva. Oboje smo odigrali veliki broj uloga u kazalištu, a Nataša pogotovo i na filmu i TV-u tako da sam siguran da bismo se snašli.

Nataša, s kojim pjevačem biste usporedili Ivu?

Nataša: S njegovim miljenikom Marcom Mengonijem likom i glazbenim stilom. Općenito Ivo nosi u sebi taj sanremovski senzibilitet, definitivno se ne povija ovdašnjim trendovima glazbe i estetike.

Ivo, s kojom biste pjevačicom usporedili Natašu?

Ivo: Hm, Nataša je svoja i ima to nešto što je čini autentičnom u svakom smislu, ali ako bih je trebao usporediti s nekim na prvu, rekao bih Lana Del Rey jer je neposredna, ima emocije koje nisu isfurane do kraja, posjeduje tajnu i neposredna je, nenametljiva, a ima senzualnost i jasnu poruku.

Kako vam prolazi ljeto?

Ivo: Ljeto je krenulo radno. Budući da sam ravnatelj Kazališta, iznimno sam sretan da nakon uspješne sezone imamo isto takav nastavak i kod ljetnih gostovanja naše predstave “Zakon Zagore” u režiji izvrsnog Ivana Lea Leme, koji je napravio pravi biser glumačkih kreacija koje svaki put ponosno gledam kod svojih kolegica i kolege.

Nataša: Trenutno sam s obitelji na odmoru na otoku Braču i uz more sam najsretnija. Ljeto me uvijek vraća tamo odakle sam otišla i za mene je biti na Jadranu najprirodnije moguće stanje. Sretna sam kad vidim da i moja djeca dijele tu istu ljubav.

---

image
Ivan Gudić
---

Kako volite provoditi slobodne vrijeme?

Ivo: Ja obožavam biti na moru kad god mogu, ležati, čitati, ma samo stajati uz more uz zvuk cvrčaka. Nema ništa bolje.

Nataša: Otkad imam djecu, ne mogu se sjetiti što znači slobodno vrijeme. Recimo da to znači vrijeme za neke hobije, čitanje knjiga i odmor, ali s djecom je to postalo vrijeme kad obilazimo aktivnosti koje njih vesele, zajedničko kupanje i slični gušti koji iziskuju nešto više angažmana od onog što bi čovjek možda priželjkivao u svom slobodnom vremenu (smijeh).

Družite li se privatno nakon objavljivanja pjesme i spota?

Ivo: Uvijek kada imamo priliku podružimo se, zaplešemo, zapjevamo...

Nataša: Ako se ne vidimo, onda se redovito dopisujemo.

Neki novi poslovni projekti u budućnosti?

Ivo: Sada se treba dobro odmoriti jer će jesen biti jako dinamična. Očekuju me pripreme nove kazališne sezone koja će donijeti puno zanimljivosti i to me jako veseli. Posvećen sam kazalištu i što boljoj produkciji i poslovanju. Naravno, tu je i priprema novih pjesama koje će doći. Ma samo nek smo zdravi, a sve će se već nekako posložiti.

Nataša: Veselim se povratku na veliku scenu i konačnom otvorenju kazališta Gavella nakon rekonstrukcije koja traje još od prvog zagrebačkog potresa i svi se nadamo da će se to napokon dogoditi ove jeseni. O ostalim projektima ćemo govoriti kada za njih dođe vrijeme. Neka nas samo nikad ne napusti veselje stvaranja.

---

image
Ivan Gudić
---

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Ivan Gudić Ivan Gudić Ivan Gudić Ivan Gudić Ivan Gudić Ivan Gudić Ivan Gudić Ivan Gudić Ivan Gudić
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/ivo-i-natasa-nakon-nastupa-razmisljaju-o-tome-da-oforme-duet-treba-pustiti-ludosti-da-se-izdivlja-pa-idemo-dalje-1314181 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=5c185538515da253ab5dc914ad990a26eec10f90 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Ivo+i+Nata%C5%A1a+nakon+nastupa+razmi%C5%A1ljaju+o+tome+da+oforme+duet%3A+Treba+pustiti+%E2%80%98Ludosti%E2%80%98+da+se+izdivlja%2C+pa+idemo+dalje&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fivo-i-natasa-nakon-nastupa-razmisljaju-o-tome-da-oforme-duet-treba-pustiti-ludosti-da-se-izdivlja-pa-idemo-dalje-1314181 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fivo-i-natasa-nakon-nastupa-razmisljaju-o-tome-da-oforme-duet-treba-pustiti-ludosti-da-se-izdivlja-pa-idemo-dalje-1314181 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"Splitska ‘veza‘"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"10957"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"67","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizSplitska ‘veza‘

Ivo i Nataša nakon nastupa razmišljaju o tome da oforme duet: Treba pustiti ‘Ludosti‘ da se izdivlja, pa idemo dalje

Piše Božidar Lončar
11. kolovoza 2023. - 19:08

Ivo Perkušić i Nataša Janjić Medančić nastupali su na prvom izdanju Melodija Jadrana u Splitu 25. lipnja s pjesmom “Ludost”. To je bio prvi duet Splićanke i Splićana. Nakon premijernog nastupa prije nešto više od mjesec dana, pjevački duo je bio zadovoljan reakcijom publike koja im je pljeskala za vrijeme izvođenja pjesme.

Na YouTube kanalu Croatia Recordsa 14. srpnja objavljen je videospot za pjesmu. Spot za pjesmu je do sada pregledalo oko 10 tisuća ljudi. Tekst je napisala Arijana Kunštek, glazbu skladala Ines Prajo, a aranžman Ivan Popeskić. Idejni kreator spota, režiser i montažer je Natašin muž Nenad Medančić.

Ivo Perkušić je glumac i ravnatelj Gradskog kazališta mladih od 2019., pjevač i voditelj na Radio Dalmaciji. Diplomirao je glumu i engleski i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 12:50