StoryEditorOCM
ShowbizLUDA ZA NOVINARSTVOM

HRT-ova reporterka je skočila kad je ‘roknula kubura‘ na Pelješkom mostu, Ivana Šilović otkriva što u Splitu radi baš svako jutro u 7 sati, bez obzira na sve!; Evo i čime je zarazila kolege s HRT-a

Piše Ines Stipetić
1. kolovoza 2022. - 11:21
Ivana Šilović: Volim hodati po planinama, a ljeti je moj neizostavni ispušni ventil Komiža gdje sam namamila i brojne kolege s HRT-aLivio Andrijić/Cropix

Splitska novinarka Ivana Šilović jedna je od brojne HRT-ove ekipe koja je sudjelovala u zahtjevnom javljanju s otvaranja Pelješkog mosta. U direktnom javljanju uoči razgovora s ministrom Tomom Medvedom, poskočila je od pucnjave kubura koje su označile prolazak motorista mostom, no ubrzo je savladala prvotni šok i s osmijehom nastavila razgovor, piše Gloria.

Nepredvidive situacije reportera koji se javljaju uživo nisu rijetke no ova iskusna novinarka informativnog programa splitskog studija HRT-a, na sreću ih nije imala mnogo.

Uostalom, kako kaže - voljela bi vidjeti druge ljude kako bi se snašli u nepredvidivim situacijama kada vas netko od prolaznika grli iza leđa, dovikuje ili "petaje rogove" u direktom prijenosu.

Iza nje je skoro trideset godina radnog staža, obožava...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 03:11