StoryEditorOCM
ShowbizPO PRVI PUT

Hollywoodska glumica o poljupcu s Bradom Pittom: ‘Morala sam ga poljubiti u usta, bilo je odvratno‘

Piše SCENA SD
4. travnja 2024. - 07:16

Kirsten Dunst (41) napravila je svoj proboj 1994. godine kao vampirica Claudia u "Intervjuu s vampirom" s Tomom Cruiseom i Bradom Pittom. Za tu ulogu tada jedanaestogodišnjakinja pobijedila je 5000 natjecatelja - što je označilo početak njezine karijere.

image

"Intervjuu s vampirom" (1994.): Bad Pitt i Kirsten Dunst

/Photo12 Via Afp

U jednom intervjuu prisjetila se snimanja filma slavnoga redatelja Neila Jordana, koji se temelji na istoimenom romanu Anne Rice.

Kirsten Dunst naglasila je da joj je Brad Pitt bio "poput brata" tijekom njihovog zajedničkog vremena na setu - unatoč njezinim prethodnim kritikama kontroverzne scene u kojoj je morala poljubiti mnogo starijeg Pitta.

U razgovoru za Entertainment Tonight nedugo nakon objavljivanja filma, Dunst je o kontroverznoj sceni rekao: "Toliko sam mrzila poljubac jer je Brad bio poput mog starijeg brata na setu i bilo je pomalo poput ljubljenja brata."

image

Kirsten Dunst

Valerie Macon/Afp

"Čudno je jer je stariji tip i morala sam ga poljubiti u usta, pa je bilo odvratno", dodala je kao mlada djevojka.

U drugom intervjuu iz 1994. godine, Dunst je upitana zašto joj se nije svidio poljubac s glumcem, s obzirom na to da je Pitt bio hollywoodski srcolomac. Dunst je pojasnila da je poljubac bio neugodan jer je još bila tinejdžerica tijekom snimanja, a Pitt je bio odrastao muškarac. To je ujedno bio i glumičin prvi poljubac.

"Volim Brada, tako je drag. Jednostavno sam se osjećala čudno", rekla je tada novinarima.

Pitt je glumio u "Intervjuu s vampirom" kao zagonetni vampir Louis de Pointe du Lac. Imao je 30 godina u vrijeme snimanja.

Kao jedna od rijetkih žena na pretežno muškom setu, Dunst je već proslavila jedanaesti rođendan kada je snimila svoju prvu scenu kao Claudia, mlada vampirica prisiljena odrasti u tijelu djeteta.

Glavni glumci filma ljubazno su se odnosili prema njoj, rekao je Dunst za The Telegraph. "Kao princeza."

"Da, skupina su bili gotovo u potpunosti muškarci, ali svi su bili vrlo nježni i ljubazni", rekla je. "Brad mi je bio poput starijeg brata."

image

"Intervjuu s vampirom" (1994.): Bad Pitt i Kirsten Dunst

/Photo12 Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:37