StoryEditorOCM
ShowbizBRAD PITT

Hollywodska zvijezda i službeno predstavlja Ines de Ramon kao svoju djevojku: ‘Sjajno je vidjeti ga dobro raspoloženog‘

Piše SCENA SD
14. studenog 2023. - 18:09

Nakon godinu dana veze, glumac Brad Pitt predstavio je Ines de Ramon kao svoju djevojku. "Ovo je Bradova prva prava veza nakon razvoda. Predstavlja je kao svoju djevojku", rekao je izvor za People, misleći na razlaz Brada Pitta i Angeline Jolie. Za par se tvrdi da su sasvim dobro nakon godinu dana veze. "Sjajno je vidjeti ga dobro raspoloženog", dodao je izvor, napominjući da de Ramon čini Pitta "vrlo sretnim".

Ove informacije stižu tjedan dana nakon prvog javnog pojavljivanja dvojca na LACMA-inoj 12. godišnjoj Art+Film Gala večeri.

Iako par nije pozirao za fotografije, izvori su za People rekli da su "bili vrlo ljubazni" i da su se "smijali i šalili sa svima oko sebe". "Činilo se da se dobro zabavljaju", nastavio je izvor.

image

Ines de Ramon

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Pitt (59) i Ramon (32) prvi su put viđeni zajedno u studenom 2022. na koncertu Bona sa Cindy Crawford, Randeom Gerberom i Seanom Pennom. Nastavili su podgrijavati glasine o romansi sljedećeg mjeseca kada je Ines otišla na afterparty "Babilona" kako bi podržala Brada Pitta.

Ines de Ramon bila je u braku sa zvijezdom "Vampirskih dnevnika" Paulom Wesleyjem od 2019. do 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 03:30