StoryEditorOCM
ShowbizPOSREĆILO MU SE

Hladna osveta bivšeg muža Meghan Markle: ‘Slomila ga je, a on sad zarađuje milijune i nikad nije bio sretniji‘

Piše Laura Vidović/ JL
3. rujna 2023. - 17:48
Vjenčanje Meghan i TrevorStar Magazine/mega/The Mega Agency/Profimedia/Star Magazine/mega/the Mega Agency/profimedia

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, nastavila je sa svojim životom nakon rastave, a isto je učinio i njen bivši suprug Trevor Engelson. Prema navodima njegovog prijatelja, karijera i obiteljski život mu je procvjetao, prenosi Daily Mail.

- Trevoru je neko vrijeme bilo jako teško. On je dobar dečko, ali Meghan ga je slomila kad je tražila razvod. Kad je počela razgovarati s princem Harryem, to ga je ponovno shrvalo zbog publiciteta oko braka, a zatim i intervjua s Oprah - rekao je Engelsonov prijatelj.

Ipak, kad ga je nedavno sreo, situacija je bila u potpunosti drugačija. Trevor je stalno pričao kako je najsretniji ikad, koliko voli biti tata i da se nikad nije osjećao ispunjenije, piše Jutarnji list.

- Svatko u Trevorovu životu zna da ne treba spominjati riječ “M”. Nastavio je dalje i na neki način, moglo bi se reći da ima bolji život od Meghan. Vjerojatno ima više novca od nje sada, radi ono što voli i nije u centru pažnje. To je vrhunska osveta, nadodao je njegov prijatelj.

image
Star Magazine/mega/The Mega Agency/Profimedia/Star Magazine/mega/the Mega Agency/profimedia

Trevor je u sretnom braku s nasljednicom Tracey Kurland, čiji je pokojni otac izgradio bogatstvo od 500 milijuna dolara prije svoje smrti uzrokovane komplikacijama od korone tijekom 2021. godine. Trevor i Tracy vjenčali su se 2019. godine i žive na prostranom imanju u Los Angelesu s dvije mlade kćer.

Budući da je Tracy naslijedila oko 250 milijuna dolara, posljednje dvije godine u spomen njenog oca održavaju golf turnire na kojima su prikupili više od milijun dolara.

- Oni su vrlo bliska obitelj i sjajan par. Trevor obožava svoju ženu i svoje dvije djevojčice. Kad je s njima, ne prestaje se smijati, objasnio je njegov prijatelj.

image

Trevor Engelson i Tracey Kurland

Picturegroup/Ddp Usa/Profimedia/Picturegroup/ddp Usa/profimedia

Kad je u pitanju karijera, Trevoru se također posrećilo. Njegova menadžerska i produkcijska tvrtka Underground sa sjedištem na Beverly Hillsu, stvorila je hit TV kriminalističku dramu Snowfall, koja se prikazivala šest sezona, a u pripremi je i nastavak serije.

Unatoč tome, štrajk glumaca i pisaca koji još uvijek traje, za razliku od mnogih u Hollywoodu, podržavao je od početka. Tijekom štrajka, Engelson je sudjelovao na protestima, dajući ljudima kavu i krafne.

- Trevor je na neki je način tipičan agent ili menadžer, uvijek priča sa svojim klijentima o raznim projektima. On je također jedna od najljubaznijih osoba u Hollywoodu. Nije netko tko je ikada tražio svjetla reflektora i prešućuje svoju velikodušnost, vjeruje njegov prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 17:48