StoryEditorOCM
Showbiz‘najbolji‘ otac

Gnjusne tajne preminulog glumca Ryana O‘neilla; Na sprovodu zavodio kćer, a maloljetnom sinu dao kokain i pucao na njega

Piše SCENA SD
9. prosinca 2023. - 19:38

Glumca Ryana O‘Neilla, koji je preminuo u 83. godini, cijeli svijet pamti kao junaka kultnih filmova, bivšeg supruga glumice Farrah Fawcett, ali i oca koji godinama nije razgovarao s djecom.

 

O‘Neal je imao četvero djece - s prvom suprugom Joanne Moore dobio je kćer Tatum i sina Griffina, s drugom, kolegicom Lee Taylor Young dobio je sina Patricka, a sada s trećom suprugom, glumicom Farrah Fawcett, dobio je sina Redmonda.

Svi znaju za trenutak kada na sprovodu Farrah Fawcett "nije prepoznao Tatumovu kćer pa ju je pokušao šarmirati", no malo tko se sjeća da je njegov sin Griffin u intervjuu za časopis "People" 2015. otkrio da mu je otac dao kokaina kad je imao 11 godina!

"Droga je bila posvuda u mojoj obitelji, svaki dan. Tatum i ja smo prošli kroz teško razdoblje. Otac mi je dao kokain kad smo išli gledati film ‘Barry Lyndon‘. Rekao mi je da je film dugačak i da će mi možda pomoći ", prenosi Alo.

Kada je Farrah Fawcett, njegova treća supruga, preminula, Ryan O‘Neill je, prema Griffinu, "lio krokodilske suze" koje su bile lažne.

"Sve te krokodilske suze! Jedini cilj mog oca bio je biti u oporuci. Bilo je tako odvratno i očito čim je saznao da je Farrah neizlječiva. On je lešinar."

U intervjuu s Larryjem Kingom, Griffin je također otkrio da ga je O‘Neal upucao.

"Zadnji put kad sam vidio tatu upucao me jer sam pokušavao pomoći njegovom sinu da se otrijezni. Nisam razgovarao s njim devet godina."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:44