StoryEditorOCM
ShowbizSTRAVA

Glumac i njegova supruga doživjeli su scene kao u trileru u svojoj kući na otoku: lopovi su provalili u njihovu sobu

Piše SCENA SD
21. rujna 2023. - 07:53

Dođete kući i primijetite da su provalnici bili u vaša četiri zida – iskonski strah mnogih ljudi. Ali osobno ih upoznati je apsolutni užas. Glumac Elyas M‘Barek (41) proživio je ovu noćnu moru. Nedavno su njega i suprugu Jessicu (35) iznenadili  provalnici u njihovoj kući na Ibizi.

Elyas i Jessica su mirno spavali kad je filmsku zvijezdu iznenada probudilo škripanje vrata spavaće sobe: "Budim se noću - i odjednom se otvaraju vrata spavaće sobe. A ja sam totalno pospan i kažem ‘zdravo‘. I vrata se opet zatvaraju. Bila je to takva noćna mora", prisjeća se stravičnog trenutka u podcastu "Enter Sandman".

image

Elyas M‘Barek 

Jens Kalaene/Dpa Picture-alliance Via Afp

Umjesto da se zabarikadira u spavaćoj sobi, Elyas M‘Barek se šulja za počiniteljima. "Skočio sam, zgrabio nešto, pao. Zapravo, zgrabio sam nož u kuhinji i pozvao policiju jer sam znao da postoji netko." Scene kao iz trilera. U tom trenutku uopće nije shvatio da se dovodi u opasnost. "Onda sam lutao po kući i vidio da su otvorena sporedna vrata." Međutim, provalnik ili provalnici ukrali su samo nešto novca i, na primjer, ostavili njegov laptop.

Ali zašto M‘Barek nema alarmni sustav? Pitanje koje postavlja i voditelj podcasta Oliver Polak. On je to učinio, odgovara glumac. Međutim, u prošlosti ih je uvijek isključivao noću dok je bio u kući. Međutim, u međuvremenu su pojačane sigurnosne mjere opreza, kaže glumac, piše Spiegel.

Elyas M‘Barek postao je poznat sa serijom "Turski za početnike". Filmovi iz serije "Fack ju Göhte" dosegli su još širu publiku. Živi u New Yorku sa suprugom, manekenkom Jessicom M‘Barek, ali ima i kuću na Ibizi - koje se ne želi odreći ni nakon provale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 03:05