StoryEditorOCM
Showbizi bogati plaču

Glazbeni genijalac za života je doživio horor, sin mu je umro nakon šest dana, a onda je on napravio nezamislivo

Piše SCENA SD
1. rujna 2023. - 10:59

Pjevač je bio u braku četiri godine, a njega i suprugu Mayte zadesile su samo tragedije. Gubitak sina nikad nije prebolio.

Američki pjevač Prince Rogers Nelson, poznatiji kao Prince, preminuo je 2016., a njegova bivša supruga Mayte Garcia (49) je u knjizi ‘My life with Prince‘ opisala detalje razvoda i što se sve događalo u njihovom braku. Vjenčali su se 1996., a razveli četiri godine kasnije. 

Svatko je otišao na svoju stranu zašto je par izgubio sina Amiira šest dana nakon što se rodio, a Mayte je imala spontani pobačaj s drugim djetetom kad je bila trudna tri mjeseca. U knjizi je ispričala kako ju je zgrozilo kad je čula da je pomoćnik pjevača dobio naredbu da zapali sve u kući što podsjeća na Maytu i bebu, pa i dječju sobicu u kojoj je bio Amiirov krevetić, igračke, odjeća, knjige... Garcia je bila u šoku kad je doznala da je izgorjelo sve što ju je podsjećalo na sina, piše Kurir

image
/Profimedia

‘Cijelo tijelo mi je bilo preplavljeno bijesom‘, napisala je u knjizi. Nakon 60 dana natjerala je oca da je odvede kod odvjetnika, gdje je potpisala papire za rastavu braka. Dijelila je Mayte i lijepe uspomene te slike s Princeom i otkrila da je pjevač bio presretan kad se rodio njihov sin, ali sve se promijenio kada se doznalo da ima rijedak genetski poremećaj.

‘Ne znam kako opisati izraz lica mog muža. Čista radost. A onda su držali bebu ispod onih oštrih svjetala. Ushićenje na licu mog muža pretvorilo se u čist užas‘, komentirala je. Istaknula je kako je sigurna da Prince to nikad nije prebolio, baš kao ni ona. Garcia je imala 22 godine, a Prince 37 kada su se vjenčali na Dan zaljubljenih 1996.  

Prisjetila se i trenutka kad je voditeljica Oprah Winfrey došla s Princeom obaviti intervju samo dva tjedna nakon što je preminuo njihov sin. ‘Njezina misija bila je jasna. Došla je saznati je li dijete bilo mrtvo ili ‘deformirano‘, kao što su ljudi pričali‘, govorila je Mayte. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 14:05