StoryEditorOCM
ShowbizObiteljske tajne

Filmska legenda s kućnom pomoćnicom dobio sina, zajedno živjeli pod istim krovom sa suprugom mu godinama

Piše Mozaik SD
4. rujna 2023. - 12:58

Glumac i političar, nekadašnji kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger sa bivšom suprugom Marijom Shriver stvorio je četvero djece. Iako su dugo vremena bili simbol skladnog i savršenog holivudskog braka, sva se idila urušila nakon što se saznalo da se planiraju razvesti zbog - prevare, piše Story.

Maria je nakon više od 25 godina braka zatražila razvod jer je doznala kako ju je suprug varao s kućnom pomoćnicom Mildred Patricijom Baena. S njom je dobio i izvanbračnog sina!

image

Arnold Schwarzenegger i sin mu Joseph Baena

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Kako je "prpošni Arnie" suprugu varao tijekom njene trudnoće - tako danas ima dvojicu sinova iste dobi, doduše s dvije različite žene.

Schwarzenegger je kasnije tvrdio kako nije znao da ima dijete s Mildred, dok nije i sam uočio kako mu dječak sliči. Cijelo su vrijeme, naime, živjeli svi pod istim krovom. I Arnie i supruga mu i ljubavnica mu i sva njihova djeca... Kada je doznao da mu je Joseph sin počeo financijski skrbiti o djetetu, a njegovoj je majci kupio i četverosobnu kuću s bazenom.

image

Arnold Schwarzenegger i sinovi Patrick i Christopher

Felix Horhager/Dpa Picture-alliance Via Afp

Zanimljivo je kako glumcu danas upravo izvanbračni sin Joseph najviše sliči. On se također bavi bodybuildingom i fitness je model, ali i reality zvijezda.

Otac i sin su u dobrim odnosima, iako početak nije bio idiličan, tvrdi Story. Druže se, zajedno i treniraju. Joseph Baena je doznao kako mu je Arnold otac tek u 13-oj godini života...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:53