StoryEditorOCM
ShowbizMILJENICA HOLLYWOODA

Drže ga za jednog od ‘najobdarenijih‘ glumaca, a vruće scene s njim sad je snimila Jennifer Aniston

Piše SCENA SD
12. listopada 2023. - 09:59

Miljenica Hollywooda Jennifer Aniston odlučila se potpuno ogoliti za scenu vrućeg seksa u ‘The Morning Showu‘. 54-godišnja glumica vruće kadrove snimila je s 52-godišnjim kolegom Jonom Hammom u drami Apple TV-a.

U sceni Jen, koja glumi TV voditeljicu Alex, intervjuira milijardera Paula Marksa u njegovoj vili u Hamptonsu. Nakon intervjua, dvojac je završio pod plahtama.

Jonu to nije teško palo s obzirom na to da ima dosta iskustva u sličnim scenama, posebice nakon što je glumio ženskaroša Dona Drapera u popularnoj seriji ‘Mad Men‘. Inače, Hamm je privukao veliku pozornost javnosti prije 10-ak godina i to zbog svoje obdarenosti. Nedavno je gostovao u emisiji Howarda Sterna, gdje mu je 68-godišnji voditelj pročitao natpise New York Daily Newsa iz 2013. u kojima stoji da je Jon Hamm ‘dobio uljudnu uputu osoblja AMC-a da nosi donje rublje‘ dok je snimao seriju ‘Mad Men‘ jer je njegova ‘impresivna anatomija previše ometala rad na seriji‘ piše Jutarnji list.

Dobitnik Emmyja tada se napokon pozabavio i glasinama da više voli hodati po svijetu bez donjeg rublja i to čak desetljeće nakon što su njegove fotografije na kojima se šetao Madison Avenueom, a pritom se ‘ocrtavao njegov ponos‘ postale viralne.

A skidanje na setu nije strano ni glumici. U finalu druge sezone serije snimila je scenu tuširanja u kojoj se njezin lik slomio zbog borbe s koronavirusom i nevolja na poslu. Sve te emocije utjecale su na samu Jennifer.

"Ova uloga mi je došla baš u pravo vrijeme. To je jedan od najtežih poslova koje sam imala. Znala sam da sam dorasla zadatku, ali onda je došlo do ispoljavanja svih tih emocija kako bih stvorila svijet za ovu ženu. Njezin se život raspadao. Odradila bih neke od tih scena i imala osjećaj kao da mi je netko skinuo teret s leđa", ispričala je svojedobno glumica.

No, njezini fanovi slažu se da Jenniferino tijelo izgleda jednako zanosno kao i prije nekoliko desetljeća. Aniston se prvi put skinula u filmu ‘The Break Up‘ 2006., gdje je glumila s Vinceom Vaughnom.

Dobru liniju može zahvaliti vježbanju i zdravom načinu života. "Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam jesti cjelovitu, svježu hranu i spavam što više mogu", izjavila je nedavno, prenosi Jutarnji list.

Poznato je i da je zaljubljenica u boks te da može odraditi sat vremena treninga u samo 20 minuta. "Mogu odraditi 20 minuta vježbanja jednako dobro kao da treniram cijeli sat. Prestala sam prakticirati 45 minuta do sat vremena samo konstantnih kardio vježbi, trčanja i treninga općenito jer moja koljena to više ne mogu podnijeti, a jednostavno nije učinkovito", rekla je u lipnju za Women‘s Health i dodala: "Ne samo da opterećujete svoje tijelo, već i izgarate. Tko to uopće želi?"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 01:21