StoryEditorOCM
ShowbizPonosni djed

Dražen Zečić otkrio što ga najviše veseli kad je kod kuće i kako provodi Božić: ‘Doša je on i mene više nema na karti‘

Piše SCENA SD
13. prosinca 2023. - 21:05

Advent u Solinu prema mnogima, započeo je na najbolji mogući način - koncertom Dražena Zečića. Zeko je za In Magazin otkrio kako se u njegovu domu obilježava Božić, tko je zadužen za blagdanski stol te na koji način provodi vrijeme sa svojim unukom, piše showbuzz.hr.

Blagdansko vrijeme za njega znači i više nastupa, no tradicija se uvijek poštuje.

‘‘Svake godine ako ćemo o tehničkim stvarima djeca i žena idu na zornice, ja baš i ne stignem i ispričavam se. Ali pripremamo se i bitno je da smo kao obitelj zajedno i onda malo promislimo o onim ljudima koji ne mogu to osjetiti iz ovih ili onih razloga. Bitno je da smo svi skupa i da se nađemo kao obitelj i da se osjeti zajedništvo i ljubav‘‘, govori Dražen. 

A u domu Žečić još je veselije otkad je stigao unuk. Ponosni djed kaže, kako je maleni ukrao svu pozornost ukućana.

image
Lucija Ocko/Cropix

‘‘Moja žena je rekla ovako: Kad djeca malo porastu onda ćemo se ja i ti posvetiti jedno drugome i bit ćemo zajedno. Ali sad je doša unuk i mene nema ni na karti. Oni ne znaju ni kad dođem ni kad odem. Ali hvala Bogu ja uživam u tome i jednim velikim dijelom to mi je najljepše i najdraže‘‘, priznao je pjevač. 

Vrijeme koje pjevač provodi s malenim Tomom, priznaje, ispunjava ga u potpunosti. A iako mnogi uživaju u Draženovim hitovima, privilegij da ga uživo sluša svaki dan ima samo unučić.

‘‘Međutim ne znam zašto on želi da mu ja uzmem gitaru i otpjevam 2-3 minute kad me vidi. Evo i nije mi teško ni kad se sa turneje vratim i te 3 minute mi je jedina situacija i stvar u životu kad mi stvarno nije teško. Kad vidim kako je njemu drago i kad mlati po onoj gitari i počupa žice, ali to je to. Bitno da ja izmišljam nešto da provedemo tih par minuta skupa. Izmišljam ja kako njega dida voli, kako je on dobar dječak i onda nakon dvije minute kad mu dosad, vodi me da se igraju samnom‘‘, priča Dražen. 

Tijekom cijele svoje karijere Zeko je gradio svoj glazbeni put bez skandala i samo dobrim pjesmama. Ističe, kako bi tako trebao svaki glazbenik jer publika najbolje prepozna emociju u pjesmama.

image
Lucija Ocko/Cropix

A svi ljubitelji Draženova izričaja, nakon Nove godine mogli bi ponovno doći na svoje, jer pjevač najavljuje nove pjesme kojima će razveseliti mnoge.

‘‘Mislim da sam sad u jednoj zdravoj fazi gdje ću reći onako što osjećam i što mislim. U tom albumu pomogao sam nekima koji su tražili sa mnom duet i to sam napravio. Gađao sam pjesme koje bi ne dao nekome da ih bacim nego za koje sam smatrao da su dobre i određene meni. Tako da ćemo ih sljedeće godine ako Bog da zdravlje poslušati. Mislim da će se ljudima svidjeti ali to nikad ne možeš znati‘‘, kaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 08:53