StoryEditorOCM
ShowbizNAJGORI I NAJBOLJI

Crveni tepih Oscara bio u znaku blještavila ali bilo je, srećom i klasičnih kreacija koje podsjećaju na stari Hollywood

Piše M. Č.
11. ožujka 2024. - 15:20

Dodjela Oscara uvijek je jedna od najzanimljivijih modnih revija uz brojne glamurozne kreacije, ali i teške pogreške.

Ove je godine crveni tepih bio u znaku blještavila, svjetlucavih, šljokičastih haljina, ali je, Bogu hvala, bilo i dama koje su se odlučile za klasične crne kreacije podsjećajući na glamur starog Hollywooda.

Za crno se odlučila i "tužna Barbie". Australska zvijezda Margot Robbie svojim je odabirom crne svjetlucave haljine brenda Versace, umjesto ružičastih kreacija koje je stalno nosila promovirajući "Barbie", lanjski najveći hit u kinima, pokazala što misli o tome da nije bila među nominiranima za najbolju glavnu žensku ulogu.

Zendaya je izgledala fantastično u crno-ružičastoj svjetlucavoj haljini Giorgio Armani Prive, dok je Ariana Grande pozornost privlačila u voluminoznoj ružičastoj haljini Giambatista Valli Haute Couture.

image

Zendaya

Aliah Anderson/Getty Images Via Afp

I Jennifer Lawrence je bila među najbolje odjevenim zvijezdama, ona se odlučila na točkastu Dior Haute Couture kreaciju, dok je Lupita Nyong‘o izgledala sjajno u puderasto plavoj svjetlucavoj haljini s detaljima od perja i potpisom Giorgia Armanija.

image

Jennifer Lawrence

Frederic J. Brown/Afp

I Emily Blunt se odlučila za svjetlucavo izdanje, krem-srebrnu kreaciju brenda Schiaparelli, dok je prekrasna Charlize Theron izgledala poput božice u srebrnoj Dior Haute Couture haljini.
Anya Taylor-Joy nosila je srebrnu haljinu bez naramenica izgledajući poput sirene, ona je također posegnula za Dior Haute Couture kreacijom.

image

Anya Taylor Joy

Frederic J. Brown/Afp

Gabrielle Union je bila u blještavo srebrnoj kreaciji Caroline Herrera, Michelle Yeoh odabrala je haljinu brenda Balenciaga u kombinaciji tamno sive, srebrne i crne, s dugim opernim rukavicama koje doživljavaju renesansu. Među onima koje su se odlučile za crne kreacije bile su Carey Mulligan, Eva Longoria, Jamie Lee Curtis, Jessica Lange...

Među najlošije odjevenima bila je dobitnica Oscara Billie Eilish, koja je izgledala poput zločeste katoličke školarke u crno-bijeloj suknji, zakopčanoj košulji i crnoj jakni, s poluspuštenim čarapama...

image

Billie Eilish

Arturo Holmes/Getty Images Via Afp

Erika Alexander nosila je bijelu haljinu koja bi sama po sebi bila elegantna da preko nje nije dodala golemu suknju od tila u stilu baletnih, u crnoj, ljubičastoj, ružičastoj i zelenoj boji.

Australska glumica Claudia Doumit malo je toga ostavila imaginaciji u prozirnoj haljini, dok je komplet kojeg je odjenula skladateljica Laura Karpman više podsjećao na kostim za Dan vještica.

image

Claudia Doumit

Jc Olivera/Getty Images Via Afp

Cynthia Erivo je odabrala kožnu zelenu haljinu sa čudnim šiljcima, mnogi su komentirali kako je sigurno velika ljubiteljica Godzille. Među one najlošije odjevene uvrstio se i Dwayne ‘The Rock‘ Johnson koji je nosio bizarno sjajno odijelo...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 05:02