StoryEditorOCM
ShowbizSchwarzenegger

Bivši guverner Kalifornije u mjesec dana je dva puta tužen zbog prometnih nesreća: ‘Postala sam invalid‘

Piše SCENA SD
17. studenog 2023. - 21:56

Arnold Schwarzenegger (76) ponovno je tužen za prometnu nesreću - samo mjesec dana nakon prve tužbe. O tome je, između ostalog, izvijestio portal "TMZ". Zvijezda "Terminatora" izazvala je nesreću prošle godine svojim navodno nepromišljenim stilom vožnje, u kojem je Cheryl Augustine ozlijeđena. Cheryl tvrdi da će možda morati živjeti s trajnim invaliditetom kao rezultat incidenta i zbog toga tuži Arnolda.

Tužiteljica krivi bivšeg guvernera Kalifornije i traži odštetu za svoje medicinske troškove, materijalnu štetu i još mnogo toga. Svjedoci su izjavili da je nakon nesreće žena obilno krvarila iz glave i morala je biti prevezena u bolnicu. Sudar se dogodio 21. siječnja 2022. u Los Angelesu. Također se navodi kako je oštećen još jedan automobil. Kako medij izvještava, prema policijskom izvješću, nisu bili uključeni ni alkohol ni droga.

Mjesec dana ranije, Schwarzeneggera je već tužila biciklistica koja je teško ozlijeđen u nesreći u veljači. Žena optužuje glumca da je vozio prevelikom brzinom i stoga ju je slučajno udario svojim SUV-om.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:59