StoryEditorOCM
ShowbizONA JE TA

Baby Lasagna je svima mrak, ali on je spreman za brak! Evo tko je djevojka kojoj se srušio u zagrljaj ispred tv kamera

Piše Scena SD
27. veljače 2024. - 09:41

Favorit Dore, Baby Lasagna, potvrdio je nagađanja i postao apsolutna zvijezda. Naslovnice svih medija jučer su bile pune naslova o njemu, piše se i analizira sve, a u konačnici jedna je stvar većini zajednička: talentirani i zgodni momak iz Istre pobrao je sve moguće simpatije.

Nakon jučerašnjih gostovanja u emisijama "Kod nas doma" i "Otvoreno" na HTV-u još i više.

I djevojke i mladići, uz Lasagninu karizmu i energičan nastup, hvale i njegov izgled, zanimljiv im je, intrigantan, no njegovo je srce odavno zauzeto. Svoju voljenu Elizabetu Marko Purišić, alias Baby Lasagna, već je i zaručio, a planovi o vjenčanju očito su ozbiljni, budući je u noći trijumfa na Dori spomenuo i "svoju buduću obitelj".

Kad su voditelji Dore pročitali njegovo ime kao pobjedničko, Marko se odmah okrenuo prema Elizabeti koja je sjedila kraj njega u "green roomu" i srušio joj se u naručje. Elizabeta ga je dugo držala u zagrljaju, izgledala je uzbuđeno i ponosno, nije skidala osmijeh s lica.

Tko je cura Baby Lasagne?

Kao što smo ranije pisali, Elizabeta Ružić i Marko Purišić i prije Dore su uspješno spajali ljubav i posao, pa su tako prije dvije godine pobijedili na natječaju nazvanom Moja.hr.

Radi se o natjecanju mladih i kreativnih ljudi iz 20 županija i grada Zagreba u jednominutnim filmovima, u kojima u 60 sekundi moraju pojasniti osjećaj emotivne vezanosti sa sredinom u kojoj žive.

Elizabeti i Marku, kao jedinim predstavnicima Istarske županije, pomogao je tada njen otac Josip Ružić, vlasnik firme Rose Art iz Kaštelira, koja se profesionalno bavi video produkcijom.

27- godišnja Elizabeta je studirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost. A upravo je ona režirala spot za "Rim Tim Tagi Dim".

 
Mnoge zanima kako zapravo izgleda svakodnevica ovog rokera, koji razbija sve mitove o toj vrsti glazbenika kao o divljima i neotesanima.

Marko Purišić je zaista fin i dobro odgojen momak, a o svom životu u Kašteliru je ispričao:

"Ne živim u velikom gradu, ali veselim se odlasku u još mirnije mjesto. Veselim se kopanju vrta, trganju grozja, branju ulika i poslovima koji idu ruku pod ruku životom na selu.

A osim svakodnevice, zanima me i kako to okruženje utječe na kreativni dio mene, kakve će pjesme izaći iz života u Kašteliru", zaključio je za portal Istra Terra Magica umaški roker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 17:04