StoryEditorOCM

ribolovni izlogPredstavljamo DTD skosavice za novu lignjolovnu sezonu, evo koji modeli bi mogli postati hit

Piše Promo
28. kolovoza 2023. - 11:32

Premda je gama DTD-ovih skosavica ogromna, DTD ne miruje već neprestano radi na iznalaženju novih mogućnosti kojima bi unaprijedili i poboljšali lovnost svojih proizvoda, naravno, na radost i zadovoljstvo krajnjih korisnika, ribara koji love lignje.

Tako je za novu lignjolovnu sezonu izbačeno nekoliko noviteta od kojih su svi potvrđeno lovni, naravno u skladu s odabranom poštom, vremenskim uvjetima i spretnošću lignjolovca.

No bez obzira na sve navedeno, ako u moru pod barkom ili uz obalu postoji koja lignja, nijedan od ovih modela neće proći nezapaženo.

Jedan od novih modela je Ballistic Full Color Egi, najnovija skosavica koja spaja lovnost i efikasnost Full Color Oite, uz karakteristiku dalekog bacanja, a što je odlika modela Ballistic serije.

image

Ballistic full color egi

Platno je izdržljivo, otpornije na ugrize, ima teksturu koja podsjeća na ljuske ribe i dosta je debelo.

Ta debljina donekle smanjuje glow-efekt, no s druge strane se već nakon prvog potapanja obloga ‘napije‘ mora čime skosavica postaje teža za par grama što je čini još idealnijom za daleke izbačaje.

Kod Ballistic Full Color Egi skosavice je zadržana tehnologija pokretne težine čime se postiže 36 posto veći domet u zabačaju i 85 posto veća pokrivenost područja lova.

Ballistic Full Color Egi skosavice su dostupne u šest boja i tri veličine.

Tako veličina 2.8 koja teži 13,3 grama tone brzinom od 3,5 s/m, veličina 3.0 koja teži 16,5 grama tone brzinom od 4,5 s/m dok veličina 3.5 koja teži 18,8 grama tone brzinom od 4,5 s/m.

Cijena skosavica Ballistic Full Color Egi je bez obzira na veličinu 10.90 eura.

A Ballistic Red Killer skosavice su dobile prinovu u obliku nove boje Full Black u veličini 3.0. Premda gotovo potpuno crna, ova skosavica u mraku emitira diskretno crveno svjetlo, a što u kombinaciji s crno obojanim tijelom ima posebno jak privlačni efekt.

Težina ove skosavice je 14,2 grama, tone brzinom od 6,5 s/m, a košta 11,50 eura.

Kod Ballistic Real Fish skosavica nove su četiri boje - Bonito, Yellowfin tuna, Painted comber i Oblada melanura.

Inače ova skosavica koristi oblik i tehnologiju već dokazanog Ballistic White Killera što joj omogućuje izniman domet, dok je dizajn preuzet sa bestsellera Real Fish s nekoliko dokazanih naturalnih boja.

Ballistic Real Fish skosavice su dostupne u veličini 3.0, teške su 14,2 grama, tonu brzinom od 7 s/m, a cijena im je 10,90 eura.

image

Real fish ballistic

Ballistic Egi skosavice koje su inače predvodnik DTD-ove serije skosavice za lov liganja s obale, a koja kombinira oblik egi skosavice i koncept dalekog bacanja, sada su osim u veličini 3.0 dostupne i u novim veličinama, 2.8 i 3.5.

Tako veličina 2.8 ima težinu 13,3 grama, a tone brzinom od 3,5 s/m dok veličina 3.5 teži 18,8 grama i tone brzinom 4,5 s/m. Cijena Ballistic Egi skosavica je 11.5 eura.

Red Killer Deep ima neodoljive karakteristike jako popularnog White Killera, ali uz dvije velike razlike. Tijelo ove skosavice nakon što se obasja svijetli diskretnim crvenkastim svjetlom dok je veća brzina tonjenja čini idealnom za lov na dubljim terenima. Ova je skosavica dostupna u sedam boja i tri veličine od kojih su dvije, 2.2 i 2.5 nove

Tako Red Killer Deep u veličini 2.2 teži 7,5 grama i tone brzinom od 3 s/m dok Red Killer Deep u veličini 2.5 teži 10,5 grama i tone brzinom od 3,3 s/m.

Cijena Red Killer Deep skosavica je 9,50 eura.

image

Red killer egi deep

Novost je i Tataki mini set koji sadrži tri mekane skosavice u veličini 0.8, 1.0 i 1.5, tri kopčice, jedan zogulin i jedan zogulin s kopčom, a sve navezano na najlon presvučen fluorokarbonom. Inače se skosavice u veličini 0.8 za sada mogu dobiti samo u setu, ne u slobodnoj prodaji.

Ovaj tataki mini set košta 20,90 eura.

image

Tataki mini set

A uz Tataki mini set novitet je i Tataki old school koji uključuje jedan peškafondo, jednu skosavicu Bukva, jednu meku skosavicu, tri kopčice, jedan zogulin i sve to povezano najlonom presvučenim fluorokarbonom.

U ponudi su dva takva seta koji se zapravo smo razlikuju po težini.

image

Tataki old school

Prvi, Tataki old school small u težini i veličini 35 g/1.5/1.5 te drugi Tataki old school big u težini i veličini 50 g/2.0/2.0.

Tataki old school set bez obzira bio small ili big, košta 21,90 eura. Boris Bulić/MAX FISHING

INFO:

DTD
Tel. 021/735-161
www.dtd.hr

03. svibanj 2024 07:22