StoryEditorOCM

PIXMA CENTARKopče, vijke i kontakte oslobađa od ruzine: ovo je Liqui Moly Marine Multy-Spray za plovila

Piše Promo
29. svibnja 2024. - 10:28

Stalno djelovanje posolice na plovilu posebno ugrožava metalne i električne sklopove, stvarajući hrđu koja uzrokuje blokiranje vijaka i pokretnih sklopova, odnosno stvaranje otpora na strujnim kontaktima i u prekidačima koji znaju postati nefunkcionalni.

Da bi se to spriječilo ili riješilo problem kada do njih dođe, uvijek će odlično poslužiti Liqui Moly Marine Multi-Spray, koji je dizajniran upravo za upotrebu na plovilima. Prilikom nanošenja snažno penetrira u tretiranu površinu, izbacujući eventualne tragove vode, fino podmazuje i stvara zaštitni film protiv korozije.

Također će riješiti problem zapečenih vijaka koji će se nakon kratkog sprejanja moći odviti, a oni koji su počeli škripati odvijat će se glatko. I blokirani metalni sklopovi ili kopče tendi brzo će ponovno postati funkcionalni.

Uglavnom, ovaj proizvod bit će na svakom brodu od velike koristi. Pakiran je u kanticu od 400 ml, a dodatna mu je prednost što je neutralan prema plastici, bojama i drvu. U trogirskom Pixma centru i njihovoj web trgovini ovaj korisni i kvalitetni sprej stoji 9,90 eura. M.Š.

27. lipanj 2024 06:50