StoryEditorOCM
ŽivotZA USPJEŠAN START

Studenac razveselio prvašiće svojih zaposlenika: ‘Nije znala što bi prije raspakirala‘

Piše sponzorirani sadržaj
8. rujna 2023. - 09:00

"Baš sve što je potrebno za početak! Stvarno su puno dobili: torbu, punu pernicu, sav set za likovni, bilježnice… Mi apsolutno ništa ne moramo uzimati", zadovoljno govori 34-godišnja Kristina Tadić osvrćući se na program darivanja koji je Studenac proveo za prvašiće svojih zaposlenika već petu godinu zaredom.

Kristina radi u Studencu otkako je prije dvije godine lanac Bure trgovina postao dio omiškog lanca. Prije godinu dana radno mjesto zamjenika u trgovini zamijenila je putem internog natječaja za poziciju specijalistice interne revizije.

"Ovo nam je jako velika pomoć. Svima nam treba takav poticaj, a pogotovo meni s njih dvoje. Veliko hvala Studencu", ističe Kristina, na čiju su adresu ove godine stigla dva paketa pribora jer u školske klupe prvi put sjedaju njezina dva sina. Po dva paketa poslana su u ukupno tri obitelji zaposlenika Studenca koji su ove godine za školu trebali opremiti blizance.

"Baš su se razveselili jer je pogođeno točno ‘u sridu‘ – jedan voli PlayStation, a drugi nogomet, tako da nije bilo dileme tko će koju torbu uzeti", kaže Kristina, dodajući da je i prije dvije godine dobila školsku torbu i pribor za svoju kćerkicu koja je tada također kretala u školu.

image

Kristina Tadić sa sinovima

Značajna pomoć roditeljima

Uzbuđenja i veselja uoči početka nove školske godine nije nedostajalo ni u domu Sanje Crnčić. Poslovotkinja u đurđevačkom Studencu otkrila je kako je njezina kćerkica, novopečeni prvašić, dočekala svoj školski poklon:

"Bila je oduševljena, odmah je krenula raspakiravati sve. Nije znala što bi prije – skinula foliju, trakicu… Čudila se kako je mamina firma znala da njoj to baš sve treba. A posebno su je oduševili leptirići na torbi, oni su bili najvažniji", govori uz osmijeh ponosna mama Sanja.

Sanja, inače dugogodišnja radnica bivše Lonije koja je nakon akvizicije tog kutinskog lanca postala dio Studenca, otkriva da je razgovarala i s drugim kolegama koji su dobili školski set na poklon te da su svi jako zadovoljni i imaju samo riječi hvale, kao i njihovi mališani.

"Jako puno pomogne u današnjoj situaciji, mislim da je to jako lijepo od firme. Torbe i sve ostale stvari za školu inače su jako skupe", dodaje Sanja.

image

Kćerkica Sanje Crnčić iz Đurđevca

Višegodišnja tradicija u Studencu

Koliko roditeljima znači ovakav poklon, istaknula je i prodavačica Anita Svrabić.

"Znači puno. Nisam se nadala pa sam se još više iznenadila. Sve ono što je dobila sada nismo morali kupovati – torbu, pernicu, bilježnicu, sav pribor – a ona se jako razveselila zbog svega što je dobila", govori Anita, inače majka troje mališana, kojoj je poklon stigao dok je na rodiljnom dopustu.

image

Sretna kći Anite Svrabić

Oduševila se i kći Brune Jerkovića, zaposlenika koji u Studencu radi već 24 godine, trenutno na poziciji specijalista upravljanja zalihama.

"Lipo je, svakako, to se radi već nekoliko godina. Dobro dođe roditeljima, ali i djeca se raduju. Malom ditetu to puno znači. To je bilo oduševljenje! Otvorila je i gledala što sve ima unutra, poslagala je sve okolo, baš je bila sretna", prepričava otac Bruno, ističući da su torbe "ekstra kvalitetne i imaju sve što treba, možda i više nego što triba za prvašića."

Kristina, Sanja, Anita i Bruno samo su neki od roditelja zaposlenih u Studencu čiji su mališani primili školske pakete. Naime, ukupno 108 mališana opremljeno je novim torbama, bilježnicama, pernicom s olovkama, flomasterima, bojicama i svim ostalim pripadajućim priborom, kao i priborom za sat likovne kulture.

image

Oduševljena kći Brune Jerkovića

"Veseli nas čuti pozitivne reakcije na ovu, sada već višegodišnju aktivnost koju provodimo. S jedne strane nam je drago što olakšavamo našim zaposlenicima opremanje njihovih mališana za uspješan početak uzbudljive plovidbe školskim vodama, ali još nas više veseli čuti s kakvim su uzbuđenjem njihovi mališani primili taj poklon. Nadamo se da će ih dogodine biti još više", poručila je Tatjana Jukić, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima u Studencu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:02