StoryEditorOCM
Životkupit će ćaća novi

Kakva seljačina! Za ovo netko radi i tri dana, a ovaj ga splitski junak mrtav-hladan izbacio iz auta nasred ceste

Piše M. K.
14. ožujka 2024. - 17:11

"Lik, pa ja imam dobre gaće, ne zovu se Versače, a bome niti Prada, makar nisu loše, mada kad nosim Gucci osjećam se kući..." - stihovi su pjesme koja, vjerovali ili ne, ima svoju publiku.

A tek ovi: "Štipam je za obraz, Bući Bući, ništa Air Max, samo Gucci, Gucci, Gucci...", koje izvode Desingerica i Pljugica, a koje u nastavku ne smijemo citirati, jer su napucana definicija seksizma, šovinizma i vrijeđaju sve na što možete pomisliti.

Svakako, lako je nekako zamisliti tipove koji vole i koji se pale na ovakve stihove, posebno one koji pritom voze, recimo, bmw-a, a najveći im je hit, uz neseser s logom Gucci za teretanu, pod svojim "air maxicama" osjećati gumeni tepih s logom Gucci.

image

Tepih Gucci

Snimio čitatelj SD

Pa kad se takav tepih pohaba jednostavno ga, recimo na povratku iz teretane, izbaciti iz auta u vožnji, onako nasred ceste ili pločnika, kako je to u Splitu napravio jedan punoglavac, a tome svjedočio naš čitatelj, koji nam je poslao fotografije.

image

Tepih Gucci

Snimio čitatelj SD

Što reći, osim: teška sramota. Samo što je punoglavac ne osjeća. On će za 155 dolara, recimo, s e bayja naručiti novi Gucci set, dok s radija "urla cajka na mukama" i to će vjerojatno raditi istovremeno dok vozi. Takav je to profil. A mi moramo živjeti pored njih.

image

Tepih Gucci

Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:50