StoryEditorOCM
ŽivotSPASILI JE

Rock zvijezda Jon Bon Jovi uvjerio ženu da siđe s ruba mosta u Nashvilleu: ‘Svi moramo pomoći jedni drugima‘

Piše SCENA SD
12. rujna 2024. - 08:54
Jon Bon Jovi za vrijeme razgovora s ženom koja je bila u kriziMetropolitan Nashville Police/mega/the Mega Agency/profimedia/Metropolitan Nashville Police/mega/the Mega Agency/profimedia

Pjevač Jon Bon Jovi i asistent video produkcije uvjerili su ženu koja je stajala na rubu pješačkog mosta u Nashvilleu da se vrati preko ograde na sigurno.

Policija kaže da se ovo dogodio u utorak na pješačkom mostu Seigenthaler, koji premošćuje rijeku Cumberland.

Tennessean je izvijestio da je Bon Jovi snimao glazbeni spot “The People’s House” na mostu, koji je ostao otvoren za javnost tijekom snimanja.

Video koji je objavljen prikazuje asistenta kako razgovara sa ženom. Grammyjem nagrađeni frontmen polako je prišao, mahnuo ženi i pridružio se razgovoru.

Na kraju se žena okrenula prema njima dvoje, te su joj pomogli da prijeđe ogradu na sigurno. Bon Jovi je razgovarao sa ženom i zagrlio je.

Iz poštovanja prema ženi koja je doživjela trenutak krize Bon Jovi je odbio detaljnije govoriti za medije.

image

Događaj na mostu

Metropolitan Nashville Police/mega/the Mega Agency/profimedia/Metropolitan Nashville Police/mega/the Mega Agency/profimedia

Bon Jovi i njegova supruga Dorothea osnivači su Zaklade JBJ Soul Foundation koja pomaže ljudima u kriznim vremenima od gladi do beskućnika, pa je Bon Jovi prošao obuku o razgovoru s pojedincima u teškim situacijama.

Godine 2014. most je dobio ime po legendarnom uredniku "Tennesseana" Johnu Seigenthaleru koji je 1950-ih spriječio čovjeka da skoči s mosta.

"Svi moramo pomoći jedni drugima da budu sigurni", rekao je šef MNPD-a John Drake na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 08:54