StoryEditor
ŽivotPromo

Puno je heroja u ovim teškim vremenima

Piše EP
7. travnja 2020. - 11:50

Bezimenih heroja koji nesebično, ne mareći za svoje zdravlje, pomažu zaraženima i bolesnima, donose hranu starijima i nemoćnima, voze kamione i dostavljaju robu u trgovine gdje vrijedne blagajnice rade kako bi život svih nas bio normalan, koliko je u vrijeme ove pandemije to moguće.

Hvala doktorima, hvala medicinskim sestrama, hvala vatrogascima, hvala policajcima, hvala pripadnicima Civilne zaštite, hvala volonterima Crvenog križa, hvala trgovcima i hvala svima koji ne mogu ostati doma i rade za svih nas.

Naši heroji su Cammeo vozači i Cammeo partneri. Vozači koji su, kada nema drugog načina prijevoza, uvijek tu i voze vas u bilo koje dana i noći vašim najmilijima, obitelji koja vas željno očekuje, na posao i sa posla ili gdje god vas posao ili obaveze prate ili čekaju.

Hvala našim vozačima u Splitu, Zadru, Vukovaru, Osijeku, Puli i Karlovcu. Hvala našim Cammeo partnerima i vozačima u Rijeci, Čakovcu, Zagrebu, Šibeniku i Koprivnici. Hvala našim vozačima i Cammeo partnerima u Varaždinu, Dubrovniku, Kutini, Rovinju i Bjelovaru. Hvala našim Cammeo partnerima i vozačima u Poreču, Đakovu, Požegi, Slavonskom Brodu, Vinkovcima. Hvala našim zaposlenicima, vozačima i Cammeo partnerima u Sisku i Našicama.

Hvala svim članovima Cammeo obitelji širom Hrvatske, bez vas sve ovo ne bi bilo moguće, hvala vam.

Izdvojeno

04. lipanj 2020 09:12