StoryEditor
ŽivotPromo

Pridružite se nezaboravnoj proslavi 10. rođendana!

Piše PROMO
16. listopada 2020. - 09:00
Mladen Šarić

Osvojite luksuzni shopping, pomozite udruzi Anđeli, kupujte uz najbolje popuste i super se zabavite na 10. rođendanu City Centera one!

Ovoga vikenda, 17. i 18. listopada budite dio velike rođendanske proslave u vašem City Centeru one. Rođendansku avanturu započnite shoppingom u omiljenim trgovinama koje su samo za ovaj vikend pripremile neodoljive slavljeničke popuste. Odaberite modne komade kojima ćete upotpuniti svoju garderobu, razveselite najdraže sitnicama i punih vrećica uživajte u proslavi. Popis svih popusta potražite na linku rođendanski popusti.

I obavezno – sačuvajte račune jer svaki vaš račun u iznosu većem od 100 kn vaša je ulaznica za sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj će 10 najsretnijih osvojiti shopping u iznosu od po 10.000 kuna! Luksuzni shopping nadohvat je ruke, nemojte to propustiti.

A ova obljetnica će se obilježiti i velikom humanitarnom akcijom u kojoj ćete imati priliku pokazati veliko srce i svijet učiniti malo boljim mjestom. Sa samo 5 kuna, koliko ćete izdvojiti za žute ruže ili slatki paket sastavljen od dva macaronsa, dat ćete svoj doprinos Udruzi Anđeli koja promiče i provodi aktivnosti za poboljšanje kvalitete života mališana s najtežim tjelesnim invaliditetom i poteškoćama u razvoju.

A kakav je to rođendan bez prave slavljeničke fotografije? Zato vas čeka poseban kutak u kojemu će nastati neodoljive rođendanske fotografije vrijedne objave na Instagramu. Uključite li kreativnost i pravi hashtag, možda budete među sretnicima koji će osvojiti super nagrade. Posjetite i omiljenog tigrića Tobija jer će najmlađi kući otići s lijepom fotografijom za uspomenu.

Pozivnicu ste dobili! Nabacite osmijeh na lice i zabavite se na najboljoj rođendanskoj proslavi, 17. i 18. listopada, u vašem City Centeru one.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. listopad 2020 16:54