StoryEditorOCM
ŽivotKao i svi

Palača demantirala bombastične napise u medijima: je li ovo konačna istina o tome kako je Harry saznao za smrt bake? Evo što poručuju

Piše M. Č.
19. rujna 2022. - 08:48
Harry i Meghan nisu bili na ‘primanju stoljeća‘ u nedjelju navečer u Buckinghamskoj palači jer više nisu radni članovi kraljevske obiteljiDanny Lawson/Afp

Večer uoči pogreba kraljice Elizabete II. Buckinghamska palača je priopćenjem reagirala na tvrdnje iznesene u Daily Telegraphu kako je princ Harry obaviješten o njezinoj smrti samo pet minuta prije nego što je javnost doznala za to, te da je to premijerka Liz Truss saznala prije njega.

U članku se sugerira kako je to bio još jedan primjer razdora između princa i kraljevske obitelji, ali je to izazvalo ljutnju u Buckinghamskoj palači gdje smatraju kako je iznošenje takvih tvrdnji uoči kraljičina pogreba izraz krajnjeg nepoštovanja.

U jednom od rijetkih priopćenja kad se radi o privatnim stvarima članova kraljevske obitelji, glasnogovornik kralja Charlesa III. je poručio "javnost je informirana tek nakon što je obaviješten svaki član obitelji".

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:11