StoryEditorOCM
ŽivotNARUŠENI ODNOSI

Neutješna supruga tvrdi da joj se brak raspada jer se suprug pronašao u vjeri: ‘Naš seksualni život je uništen!‘

Piše Mozaik SD
30. svibnja 2024. - 09:20

Mlada supruga našla se u velikom problemu. Na Redditu se požalila kako je njen suprug pronašao utjehu u religiji što je rezultiralo osiromašenjem njihovog seksualnog života. 34-godišnjakinja je po vlastitom priznanju ateistica i ne bi imala ništa protiv muževljeve religioznosti, kada bi se ona zadržala samo u sferu duhovnosti. Nažalost, njen suprug je otišao mnogo dalje u svom vjerskom žaru, piše Večernji list.

"Moj suprug se nedavno odlučio vratiti u Katoličku crkvu nakon što je bio odsutan otkako je odrastao", podijelila je u anonimnoj objavi na Redditu. "Njegovim ponovnim pridruživanjem crkvi, to je pokrenulo njegov opsesivno-kompulzivni poremećaj i postao je vrlo skrupulozan. Sinoć je rekao da više ne vjeruje da možemo biti seksualno intimni osim ako se isključivo ne radi o penetraciji."

image

- Mislim da on laže o tome što je zapravo razlog njegovog ponašanja prema seksu s vama - glasio je jedan komentar na Redditu

/Shutterstock

Neočekivana vijest značila je da njezin suprug očito više nije zainteresiran za predigru - iako je rekla da joj je to važno. "Sve se ovo dogodilo nakon što sam mu rekla da trebam više intimnosti koja nije seks, jer on također pati od preuranjene ejakulacije... Bila sam frustrirana i neispunjena, a sada je još gore", nastavila je.

Uznemirena supruga rekla je da njezin suprug ne pokazuje znakove kompromisa, stavljajući njihov brak na rub propasti - čak razmišljaju i o razvodu. "Uništit će živote naše djece", dodala je. "Pokušala sam mu reći da je potpuno nepravedno nametati mi svoja vjerska ograničenja na ovaj način. On neće popustiti, jer u njegovim očima to je grijeh....Pomozite mi Redditovci", dodala je.

Korisnici su bili podijeljeni oko problema. Jedan je komentator savjetovao: "Razvod neće uništiti živote vaše djece. Ostanak u toksičnom braku hoće."Drugi je predložio: "Možete pokušati sa savjetovanjem. Ali ako ni to ne ide, razvod se čini kao jedina opcija - ne samo zbog seksualnih problema, već i zato što ćete biti predaleko po mnogim pitanjima." Još jedna korisnica je komentirala: "Mislim da on laže o tome što je zapravo razlog njegovog ponašanja prema seksu s vama." 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 04:34