StoryEditorOCM
ŽivotSLAVNI SPORTAŠ

Nema većeg Don Juana; Suprugu varao s čak 121 ženom, a onda joj morao isplatiti 100 milijuna dolara

Piše MOZAIK SD
10. listopada 2023. - 10:57

Prošlo je 13 godina od skandaloznog razotkrivanja svih ljubavnih afera Tigera Woodsa, a zbog samog načina na koji je slavni sportaš otkriven, gotovo da nije bilo novine koja o tom događaju nije pisala.

Jedna od najvećih međunarodnih sportskih zvijezda posljednja dva desetljeća, 2009. godine postao je prvi sportaš koji je zaradio milijardu dolara, kombinacijom novčanih nagrada i sponzorstava. No, te iste godine oko njega se sve srušilo nakon što se otkrilo da je svoju suprugu Elin Nordegren varao s brojnim ženama.

Woods je ostao javno osramoćen i upamćen nakon što je objavljeno da je spavao sa gotovo 121 ženom dok je bio u braku sa švedskom manekenkom Nordegren.

image
Ross Kinnaird/Afp

Sramotno otkriće

Nagađanja o braku para počela su nakon što je Tiger udario auto u vatrogasni hidrant u studenom 2009. dok ga je jurila Elin. Prije nesreće, Elin je saznala da ju je suprug i otac njezino dvoje djece varao nakon što je jednoj od žena s kojima se pričalo da se Tiger viđala poslala poruku pretvarajući se da je on.

Sada, više od desetljeća kasnije, par zajedno odgaja svoju djecu; 15-godišnji Sam i 14-godišnji Charlie.

Evo svega što znamo o odnosu Tigera Wooda s njegovom bivšom ženom i bivšom djevojkom, i kako to sve trenutno funkcionira s njegovom obiteljskom jedinicom, piše Mamamia

Odnos Tigera Woodsa s bivšom ženom i djecom

Čini se da su ovih dana Elin i Tiger u prilično dobrim odnosima. Izvor je za People čak rekao da su bivši partneri "sada prijatelji".

"Sve što se dogodilo u prošlosti je prošlost. Oboje su odlučili biti odrasli i učiniti ono što je najbolje za djecu. Tako da se jako dobro slažu", otkrio je izvor prije nekoliko godina. Tiger je također govorio o svom odnosu s bivšom tijekom intervjua za magazin TIME 2015., gdje je rekao da je Elin "jedna od mojih najboljih prijateljica".

"Možemo podići slušalicu i stalno razgovaramo jedno s drugim. Oboje znamo da su nam djeca najvažnija stvar u životu. Volio bih da sam to znao tada." priznao je Woods. Nekoliko mjeseci kasnije, sportaš je održao konferenciju za novinare na kojoj je dodatno rasvijetlio situaciju.

"Bio sam nevjeran, imao sam afere i varao. Ono što sam učinio bilo je neprihvatljivo", rekao je. "Povrijedio sam svoju ženu, svoju djecu, svoju majku, ženinu obitelj, svoje prijatelje, svoju zakladu i djecu diljem svijeta koja su mi se divila." Nedugo nakon, u kolovozu 2010. Woods i Nordegren objavili su da će se razvesti, prenosi Mamamia.

Sve ljubavi Tigera Woodsa

Od 2013. do 2015. Woods je hodao sa skijašicom Lindsey Vonn, zlatnom olimpijskom medaljom, a početkom 2016. bio je godinu dana u vezi sa stilisticom Kristin Smith. Woods je trenutačno u vezi s voditeljicom restorana Ericom Herman s kojom je odnos započeo još 2017. godine.

Nordegren je u vezi s bivšim NFL igračem Jordanom Cameronom, par je dobio dijete 2019.

image
Ross Kinnaird/Getty Images Via Afp

Koliko je novca dobila bivša žena Tigera Woodsa?

Prema The Daily Beastu, u izvornom predbračnom braku para navedeno je da će, u slučaju razvoda, Nordegren dobiti 20 milijuna dolara nakon 10 godina braka. Woods je navodno pokušao ponovno pregovarati o predbračnom braku kako bi Nordegrin ostala i riješila stvari. To je navodno uključivalo ponudu trenutnog plaćanja od 5 milijuna dolara za ostanak u braku, kao i dodavanje 55 milijuna dolara izvornom predbračnom ugovoru. Na kraju je izašla iz braka. Prema TMZ-u, od golfera je dobila gotovo 100 milijuna dolara.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:45