StoryEditorOCM
Životproblemi u obitelji

Majka Novaka Đokovića priznala da je prekršila stroga pravila nevjeste Jelene, i to prema djeci; očekuje se reakcija

Piše mozaik sd
20. veljače 2024. - 17:21
Novak Đoković s roditeljima Dijanom i Srđanom, suprugom Jelenom i bratom Đorđem. Hoće li obiteljski sklad biti pomućen priznanjem majke o nezdravoj prehrani?Andrej Isaković/Afp

Brojne fanove Novaka Đokovića zanima puno toga o slavnome tenisaču, pa i ono što se tiče njegovih roditelja i djece, kao i njihove prehrane.

Noletova majka Dijana Đoković gostovala je u emisiji "Dok anđeli spavaju", u kojoj je govorila o unucima, Stefanu i Tari.

- Jako sam sretna što imam unuke. Možda ne provodimo s njima onoliko vremena koliko bismo željeli, ali i to što provodim zaista mi puno znači i nekako me vraća u djetinjstvo, u period kad su moja djeca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram s njima. Ja nisam tu da ih odgajam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im oni ne dopuštaju, ali u tome i jest čar – ispričala je Dijana Đoković, prenosi Espreso.

image

Dijana Đoković javno je govorila o unucima i njihovoj prehrani

Afp

Novak i Jelena vode puno računa o namirnicama koje jedu, a o prehrani bez glutena uče i djecu, međutim, kod bake Dijane situacija je malo drugačija.

- Kad god ima vremena, pokušavamo se vidjeti, otići na jezero, prošetati... Dođu kod nas kući, da i unuci osjete tu toplinu doma kod bake i djeda. Vole moje čuvene palačinke. Uvijek se čuje: "Bako, spremi nam palačinke!" pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske", ispričala je Dijana kroz smijeh.

Komentar Novaka i Jelene Đoković na ovo otvoreno bakino priznanje kršenja zdravih prehrambenih pravila tek se očekuje.

image

Kako će Jelena i Novak Đoković, koji drže do bezglutenske prehrane, primiti bakinu diverziju prema unucima?

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:16