StoryEditorOCM
ŽivotURNEBESNO

Koji su najveći pseći strahovi? Zaboravite na fen i usisivač, pročitajte čega se sve neki od njih plaše

Piše Z.K./JL
25. listopada 2023. - 06:39

Svi vlasnici pasa svjesni su činjenice da su njihovi ljubimci (između ostalog) stvorenja puna paradoksa. Tako će, recimo, u panici pobjeći od fena, koji je za mnoge od njih predmet smišljen u ponorima pakla. S druge strane, neće ni trepnuti pred jurećim automobilom, premda im može oduzeti život. Takvi su, naši voljeni mali čudaci, koji su u stanju cijeli se život bojati nekih predmeta iz naših domova za koje se redovito mogu uvjeriti da su za njih bezopasni, ali svejedno ne promijene mišljenje o njima. Usisivač ih još nije ubio? Dobro, ali svejedno je najbolje pobjeći od tog đavoljeg stroja, jer možda jednom hoće. Neodoljivi čudaci, rekosmo već.

image
Shutterstock

Potaknuta tim, jedna je žena na Facebooku pitala ljude čega se njihovi psi boje, a savršeno je bezopasno. Odgovorili je gotovo dvije tisuće ljudi! Dok su mnogi spominjali usisivač i fen, što je u psećem svijetu zaista klasično, bilo je i onih čiji se psi boje i nekih drugih predmeta. Jedna je žena napisala kako se njen ljubimac boji baš svega čime ona čisti pod, a to uključuje i najobičniju metlu, piše Jutarnji list.

Druga je objasnila kako se njen užasava zvuka kojeg čuje kad ona otvori vrećicu za smeće, a drugi su napisali kako se njihovi psi boje čak i otvaranja vrećica koje su tek stigle doma - kad se vrate iz trgovine i počnu razvrstavati namirnice, njihovi ljubimci pobjegnu glavom bez obzira.

- Zadnjih su nam dana šetnje postale strašne i to zbog dvorišnih ukrasa povodom Halloweena. Najviše ga plaše oni ukrasi koji se napuhuju. Jako me zanima kako će reagirati na veliki kostur koji se nalazi u dvorištu moje kćeri, kod koje ćemo provesti Halloween - napisala je jedna žena.

image
Shutterstock

Ima toga još - čupavce tako plaše plastičnih boca, buke koja dopire iz perilice posuđa, kapa, džempera, mačaka, aluminijske folije, zastavica, pilates lopte za vježbanje, perja...

- Užasavaju ga ona vratašca za djecu. Prije četiri godine su pala na njega i od tada ih zaobilazi u širokom luku. Pala su jednom i on i dan danas misli da će ga pojesti ako im se približi - napisala je jedna žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 09:55