StoryEditorOCM
ŽivotBRIŽNI SUPRUG

Jay Leno podnio zahtjev za skrbništvo supruge Mavis, želi joj osigurati budućnost ako se njemu nešto desi

Piše SCENA SD
28. siječnja 2024. - 09:24
Jay Leno i njegova supruga Mavis Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Komičar Jay Leno želi postati skrbnik nad poslovima svoje supruge Mavis Leno jer ona ima demenciju. Leno je podnio sudske dokumente kako bi od suca obiteljskog suda zatražio da odobri skrbništvo kako bi mogao osnovati zakladu i sredio još neke potrebne stvari kako bi obezbijedio da njegova 77-godišnja supruga ima dovoljno sredstava koja bi osigurala njezinu skrb do kraja života u slučaju ako on umre prije nje, navodi se u dokumentima podnesenim Višem sudu u Los Angelesu.

"Nažalost, Mavis se već nekoliko godina postupno gubi", navodi se u dokumentima. "Jay je u potpunosti sposoban nastaviti podržavati Mavisine fizičke i financijske potrebe, kao što je to činio tijekom cijelog njihovog braka."

U dokumentima se navodi da je njezino "trenutno stanje čini nesposobnom upravljati financijama". U sudskim dokumentima stoji da se liječila od demencije.

Par se vjenčao 1980., unatoč tome što je Jay tvrdio da "nije baš dobar u vezama". Nemaju djecu. Leno je preko glasnogovornika odbio komentirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 01:12