StoryEditorOCM
Životvisokotonska ljubav

Bračni par kamiondžija: Imamo avanture, slobodu i plaćeni smo da putujemo! Tko može platiti vožnju uz Azurnu obalu uz prve zrake sunca s voljenom osobom?

Piše PSD
17. veljače 2022. - 20:30
Snežana i Đorđe Mandić, za njega je najljepši osjećaj kada vidi suprugu kako uživa onog momenta kada sjedne za volan i pokreće kamionScreenshot Buka

Ovaj bračni par iz Gradiške odrastao je u obiteljima vozača kamiona, pa su ljubav prema njima imali od malih nogu. Kako kažu, 19. travnja prošle godine bio je dan koji im je promijenio brak, kada su počeli zajedno raditi u međunarodnom transportu.

“Prošle godine odlučili smo ujediniti našu ljubav i ljubav prema kamionima. Šansu da ostvarimo svoj san pružila nam je firma Jambrek Transporti. Mnogi su odbili primiti početnika i ujedno ženu koja želi raditi kao vozačica kamiona. U toku polaganja za C kategoriju svi su govorili da pravimo golemu grešku, ali za nas se ta odluka ispostavila kao pun pogodak. Prednosti ovog posla su avantura, sloboda i ono najbolje – plaćeni smo da putujemo”, kažu Mandići, piše Buka.

još da su i prijatelji u kabini

Ističu da ovaj posao i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 13:05