StoryEditorOCM
ŽivotNI TOPLOMJERA NA VIDIKU

Avantura naše novinarke: ‘Za internet moraš izać iz vale s gumenjakom, pa ćeš uvatit signal s Lastova ili se popet na brdo!‘, upozorili su me muž i diver prije đite. A ja tamo dobijem koronu...

30. kolovoza 2022. - 11:14
Mario i Nikolina: splitski jedriličari koji su na pučini izliječili koronu ‘itajući se‘ s krme u more, kad god bi osjetili da gorePrivatni album

Zamislite misto di usrid najvećih ljetnih vrućina ne čujete cvrčke kako pivaju, nego – ovce kako bleje. Nema sumnje, na Sušcu ste.

O njemu su mi s iskrenim oduševljenjem, koje mi se uvik parilo malo i pretjerano, stalno pričali moji doma koji su tu proveli brojne đite, a ovog lita došlo je vrime da se ovaj pučinski otok i ja napokon upoznamo.

Za nekoga tko je iza sebe ostavio zagušeni Split i vrući asfalt s kojeg isparavaju svi mirisi koje nam je donio turizam priko svake mire, godišnji odmor na Sušcu zvuči kao raj na zemlji. Skoro.

– Tamo di ćemo se usidrit nema ti signala za mobitel. Za uvatit internet moraš izać iz vale s gumenjakom pa ćeš uvatit signal s Lastova ili se popet na brdo, pa vatat onaj s Visa – odma su me upozorili muž i diver prije đite.

Znači, k...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:38