StoryEditorOCM
SavjetiZA TOP REZULTAT

Želite li najbolji pomfrit, jednu stvar ne smijete raditi: mnogima je sastavni dio prženja krumpirića, a kvari uspjeh

Piše T.S.M.
11. siječnja 2024. - 11:09

Kad ste zadnji put zagrizli u stvarno dobar pomfrit? Tako dobar da vam se oči sklapaju od miline? Upravo tako, ni ne sjećate se, osobito ako u zadnje vrijeme jedete samo domaći i pritom radite ono što i mnogi drugi kad se uhvate prženja krumpira.

Želite li zaista dobar pomfrit, hrskav i ne pretjerano mastan, morat ćete se suzdržati od jednog poteza koji je većini sastavni dio rutine pri izradi ovog omiljenog jela. Riječ je, vjerovali ili ne, o miješanju.

Zapravo nemojte nam uopće vjerovati, ali vjerujte chefovima po imenu Bart Vandael i Ben Sheagren, koji su specijalisti za belgijsku kuhinju, odakle, navodno, ovaj popularni prilog potječe. Znamo da bi Francuzi na ovo imali štošta za reći, ali uopće se nećemo upuštati u francusko-belgijski...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. siječanj 2025 20:32