StoryEditor
ShowbizJednom se živi

Vedrana Rudan: Korona je pokazala tko mi je muž i u kakvoj ‘sreći‘ živim. Ponovno se udajem, moj budući muž od mene je mlađi šesnaest godina

Piše PSD
17. lipnja 2021. - 11:29

Vedrana Rudan sklona je javno otkrivati svoje, po mnogima, kontroverzne stavove. Ni ovoga puta nije razočarala kada je na svom blogu objavila da se nakon dugogodišnjeg braka rastaje, ali ne samo to, opet se udaje i to za 16 mlađeg muškarca.

71-godišnja spisateljica i novinarka bila je u braku 30 godina. Da se od supruga Ljubiše Drageljevića rastaje napisala je na svom blogu, a u svom prepoznatljivom stilu, otkrila je i sve svoje razloge bez dlake na jeziku.

“Nela me jutros pitala zašto sam se nakon trideset godina sretnog braka odlučila za razvod. Sretan brak? Korona je pokazala tko mi je muž i u kakvoj „sreći“ živim. Skupa smo prvi put u životu provodili dvadeset i četiri sata dnevno,” rekla je.

“Ja volim torbe. Drvene, plastične, kožnate, izrađene od slame, papira, stakla… Znam, torbe koštaju, ali život je jedan. Moj bivši muž misli da u našim godinama jedino ima smisla trošiti na preventivne preglede. Natjerao me na kolonoskopiju, srećom uz anesteziju. Ode sedam torbi. I?  Doktor je rekao, dođite na kontrolu za deset godina. Gdje ću ja biti za deset godina?“ dodala je Vedrana.

Pandemija, torbe, koji god da su razlozi, Rudan je odlučila da je taj brak više ne zanima i krenula dalje. Otkrila je da se opet zaljubila, te da će se k tome ubrzo opet i udati.

“On, mislim, moj budući muž, sasvim je drugi čovjek. Od mene je mlađi šesnaest godina, svi muškarci stariji od mene su ili pokojni ili nepokretni ili čekaju u privatnim ambulantama na termin za mijenjanje oba kuka. Lik je pun života.  Veseli se nogometu, voli pojesti i popiti, ne voli pesto, voli mene. Zaljubili smo se u jednoj prekrasnoj prodavaonici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, ja sam gledala u ljubičastu torbu,” napisala je.

Vremena su neizvjesna, pa nema razloga za čekanje, svadba će se dogoditi već idućeg utorka!

“Da, ovog ćemo utorka pripremiti svadbu u opatijskom parku, tamo pokraj crkvice. Nemojte nikome reći. On će na nogama imati one ljubičaste cipele koje sam mu kupila, kupila sam mu i ljubičasto odijelo na prugice i crnu košulju i zelenu kravatu na sitne točke, ja ću biti u crnoj vjenčanici koja će biti u skladu sa njegovom košuljom. Nećemo biti u Gloriji, ali ćemo biti modno usklađeni,” napisala je Rudan na svom blogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 17:39