StoryEditor
ShowbizOtkrila detalje

Ubrzo se udaje Snježana Mehun: ‘Malo je drugačija ideja, ali budući da mi to radimo treći put, kod nas ne može ništa biti tipično‘

Piše PSD
15. lipnja 2021. - 09:31

Poduzetnica Snježana Mehun vratila se s krstarenja Jadranom s dečkom Franzom Schillingerom. Rekla je kako je on isplanirao putovanje da bi na romantičan način proslavili godišnjicu veze. To nije jedini romantični izlet koji će imati narednih mjeseci. Par se naime vjenčanje krajem ljeta, a za In Magazin Mehun je otkrila i neke detalje.

"Onda smo rekli: 'Ili nećemo raditi ništa, otići ćemo doslovce u općinu, ili ćemo napraviti party. Pa smo onda zaključili da ćemo napraviti party. A kad radimo party, onda ćemo napraviti party odmah sad, nećemo čekati još jedan lockdown. Drago mi je da je Franz na to pristao, malo je drugačija ideja, nije tipična, ali budući da mi to radimo treći put, kod nas ne može ništa biti tipično," rekla je.

Već znaju gdje će se party tj. svadba održati, ali to još ne žele otkriti.

"Izabrali smo takvu lokaciju do koje se ne može lako doći. Može se doći isključivo brodom, čak ne može ni turističkim brodom, ne može se ni taksijem, mislim može teoretski. To je jedna posebna lokacija, meni srcu jako draga," rekla je poduzetnica.

Iako svaka mladenka mašta o savršenoj haljini, Snježana Mehun se ne zabrinjava previše oko njenog izbora.

"S obzirom na to da se radi o terminu koji je kraj ljeta, kad bi svi trebali izgledati super, ne opterećujem se s tim. Imala sam toliko haljina u životu. Ova, naravno, mora biti posebna, ali ne opterećujem se. Šije se, da," rekla je Mehun.

item - id = 1105884
related id = 0 -> 1124498
related id = 1 -> 1124406
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2021 16:54