StoryEditor
ShowbizKRENUO JE U ĐIR

Maleni Bloom je očito jako mirna beba: prespavao je svoj prvi let do Dubrovnika, a i u naručju mame Maje Šuput mirovao je na Stradunu, gdje ih je snimio naš fotoreporter

Piše M.P.
31. svibnja 2021. - 15:07

Baš kako je najavila još tijekom trudnoće, Maja Šuput svojeg je sinčića Blooma vrlo brzo počela navikavati na putovanja. Tako se sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim dvoipolmjesečnim sinčićem prošlog petka zaputila u Dubrovnik, pa je grad pod Srđem postao prva destinacija koju je maleni Bloom s roditeljima posjetio. Cijeli let je, pak, prespavao, piše Jutarnji.

Obitelj je, po ustaljenom običaju, odsjela u luksuznom hotelu, a vikend se produljio i na radni tjedan.

image
Tonći Plazibat/Cropix


Vikend su proveli u šetnji prekrasnim dubrovačkim ulicama i Stradunom, a našli su vremena i za jutarnju kavu i opuštanje na suncu, gdje ih je svojim objektivom uhvatio naš fotoreporter. Dok je Maja nosila mališana, suprug Nenad mu je pripravljao hranu u bočici.

image
Tonći Plazibat/Cropix


Prije polaska na prvo Bloomovo putovanje, popularna se pjevačica, baš kao nekad kad je putovala sama sa suprugom, pohvalila i fotografijom iz aviona, a prva mališanova nedjeljna šetnja Stradunom, uz Majin poziv da im se pridruži tko želi, na Instagramu je prikupila veliki broj lajkova, ali i komentara pratitelja.

Dječak je očito vrlo dobra beba, pa se mama dok joj sinčić spava u kolicima mogla u miru prepustiti poziranju u opuštenom izdanju.

image
Maja je ljuljuškala sina i ćakulala s poznanicima, tata Nenad se pobrinuo za Bloomov obrok
Tonći Plazibat/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. srpanj 2021 16:45