StoryEditor
ShowbizStiže sinčić

Bernie Ecclestone četvrti put će postati otac: na pragu 90-ih milijunaš dane provodi u izolaciji na ogromnom imanju i u iščekivanju prinove

Piše PSD
2. travnja 2020. - 20:19
Arhiva/Duje Klarić/Hanza Media

Djed petero unučadi i otac troje djece, bivši vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone, na ljeto bi trebao dočekati četvrtu prinovu.

Sve je 89-godišnji Bernie sam potvrdio za njemački Blick. Sinčić bi na svijet trebao stići u srpnju, otkrio je još u intervjuu sa svog imanja u Sao Paulu milijunaš, koji se tamo pritajio zajedno sa svojom 44-godišnjom suprugom Fabijanom Flosi dok ne prođe epidemija koronavirusa.

Kao i velika većina svijeta, poduzetnik se tijekom opasnosti odlučio za kućnu izolaciju.

Bernie je, podsjećamo, otac triju kćeri, od kojih je javnost najmanje upoznata s najstarijom, 65-godišnjom Deborom koju ima iz braka s Ivy Bamford. Tamara i Petra Ecclestone, koje je dobio u braku sa Slavicom Radić, mnogo se češće pojavljuju u javnosti od samozatajne sestre.

Svoju današnju suprugu upoznao je u odboru World Motor Sporta, a oženili su se tri godine nakon što se razveo od Slavice. Ranije su bili dobri prijatelji, zajedno su krstarili u Hrvatskoj 2009., piše Daily Mail.

"Kao i svi roditelji, imamo samo jednu želju. Da dijete bude zdravo", rekao je raznježeni Bernie za njemački magazin. Tijekom ove pandemije, dodao je, samo pazi na Fabijanu. Njegova supruga provodi vrijeme brinući se za plantažu kave koja okružuje imanje.

#BERNIE ECCLESTONE

Izdvojeno

29. svibanj 2020 18:54