StoryEditorOCM
Zvijezde onlineŠOK ZA OBOŽAVATELJE

Rock bend Aerosmith morao je prekinuti oproštajnu turneju; Steven Tyler: ‘Slama mi se srce‘

Piše SCENA SD
12. rujna 2023. - 11:10

Američki rock bend Aerosmith prekinuo je oproštajnu turneju u Sjevernoj Americi zbog ozljede glasnica pjevača Stevena Tylera.

"Slama mi se srce. Dobio sam stroge upute liječnika da ne pjevam sljedećih trideset dana", napisao je 75-godišnjak u izjavi koju je bend objavio na Instagramu.

"Pretrpio sam ozljedu glasnice tijekom subotnje emisije, što je rezultiralo krvarenjem", nastavio je Tyler. "Moramo odgoditi nekoliko datuma kako bismo se mogli vratiti i pružiti vam predstavu koju zaslužujete."

Bend, osnovan 1970. godine, objavio je u svibnju da se želi oprostiti od svojih obožavatelja s oko 40 koncerata u Sjevernoj Americi. Oproštajna turneja započela je 2. rujna u Philadelphiji.

Sljedećih šest datuma, koji su se, između ostalog, trebali održati u Detroitu, Chicagu i Torontu, sada su odgođeni za siječanj i veljaču 2024. Aerosmith je postigao svjetski uspjeh, posebno 80-ih i 90-ih, s pjesmama poput "I Don‘t Wanna Miss A Thing", "Crazy", "Livin‘ On The Edge", "Amazing" ili "Janie‘s Got A Gun".

image

Steven Tyler 

Lisa Lake/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 09:20