StoryEditorOCM
Zvijezde onlineTKO JE TO?

Jeste li vidjeli novo cool izdanje Daniela Craiga? Glumac se često transformirao, ali sada ga mnogi nisu prepoznali

Piše SCENA SD
20. srpnja 2024. - 09:30

Britanski glumac Daniel Craig ima novi posao: snimio je reklamnu kampanju za španjolsku luksuznu modnu kuću Loewe. Objavljene su službene fotografije kampanje koje su sve iznenadile jer nitko to nije očekivao od posljednjeg Jamesa Bonda.

Fotografije su upotrebljene za kampanji za jesen/zimu, a slavnog britanskog glumca mnogi nisu na prvu prepoznali. Svi smo ga naučili vidjeli u elegantnim odijelima i uredne kose, tako da fotografije na kojima ima hipsterski imidž, dužu kosa i neobičnu odjeću šokiralo je mnoge.

Mnogima se novi izgled svidio, ali drugi su se odlučili n rugati Danielovoj frizuri i otkačenim odjevnim kombinacijama, uspoređujući ga s glumcem Javierom Bardemom, ubojitim likom Stanleyja Tuccija u filmu "The Lovely Bones", pjevačem Iggyjem Popom i jednim od terorista iz filma "Umri muški", Tonyjem Vreskim.

Napisali su: ‘Daniel Craig izgleda kao pustinjak koji je jedina osoba koja može hakirati sustav"; "Sada moram vidjeti Daniela Craiga kako glumi otkačenog tatu u filmu o punoljetnosti"; "Daniel Craig izgleda kao haker koji radi za Hansa Grubera".

image

Actor Daniel Craig attends the "Pu?ales Por La Espalda: El Misterio De Glass Onion" photocall at the Rosewood Villa Magna Hotel on October 19, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto) (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto/NurPhoto via AFP)

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 17:18