StoryEditorOCM
TV&Realitypopularni show

Na RTL-u uskoro kreće emitiranje ‘Farme‘, prijave još kratko traju, a pobjednik će osvojiti čak 50 tisuća eura!

Piše Scena SD
21. lipnja 2024. - 20:49

Na RTL-u će se uskoro početi prikazivati popularni svjetski show ‘Farma‘, a prilika za sudjelovanje još uvijek postoji, no ne zadugo.

Uskoro se zatvaraju prijave pa svi zainteresirani još kratko mogu iskoristiti priliku i prijaviti se na službenoj RTL-ovoj stranici.

Vijest da ‘Farma‘ otvara svoja vrata na RTL-u izazvala je veliki interes i oduševila obožavatelje formata koji osvaja gledatelje već više od 20 godina - i to u više od 50 zemalja svijeta. Prijava na ‘Farmu‘ prvi je korak prema izlasku iz zone komfora, ali i prema prilici za osvajanjem nagrade do 50 tisuća eura.

Želiš krenuti u avanturu života? Odabrane farmere čeka život na seoskom imanju, a mogu osvojiti i veliku nagradu

Svi oni koji su zasićeni užurbanog života u gradu, kao i oni koji žele vidjeti kako je to kada sami ubirete plodove svog rada, mogu se prijaviti na službenoj stranici RTL-a te tako krenuti u avanturu života.

image

Snimanje TV foršpana za Farmu
 

Darko Tomas/Cropix

Odabrane farmere čekat će život na suvremenom seoskom imanju koje se prostire na više od 14 hektara, a koje će im na nekoliko mjeseci postati dom.

Novi dom odabranim farmericama i farmerima donijet će niz izazova - savladavanje prirode, brigu o farmi i odnosu s ostalim natjecateljima. Put do pobjede bit će za njih svakodnevno dokazivanje jesu li vrijedni ostanka. Tijekom napete i neizvjesne igre, farmerice i farmeri suočit će se sa zadacima inspiriranim tradicijom različitih krajeva Hrvatske, a neki od njih prvi put će se, pritom, sresti sa životom na selu.

‘Farma‘ za sve svoje stanare znači izlazak iz zone komfora, usvajanje novih vještina, ali i boravak na suvremenom imanju koje nosi sa sobom dozu luksuza, zavodljive misterije i uzbuđenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 20:55