StoryEditorOCM
Šuška seLjeto sa Sergejem

Rasprodani Trogir i još dva koncerta koja morate doživjeti!

Piše PROMO
31. srpnja 2024. - 11:07

Nakon što je koncert u Trogiru, zakazan za 31. srpnja, rasprodan do posljednjeg mjesta, Sergej Ćetković nastavlja svoju ljetnu mini-turneju nastupima u Makarskoj i Metkoviću. Reakcije publike na njegove nastupe su fantastične, a ulaznice za njegove koncerte postale su vrlo tražene. Sergejeva izvanredna sposobnost da očara publiku čini svaki njegov nastup posebnim događajem koji se ne propušta.

Turneja počinje 31. srpnja u povijesnom ambijentu Kule Kamerlengo u Trogiru, gdje su sve ulaznice već rasprodane. Oni koji su uspjeli nabaviti karte mogu očekivati spektakularno iskustvo i jedinstvenu glazbenu večer pod zvijezdama. Sljedeća destinacija je Makarska, gdje će Sergej nastupiti 1. kolovoza na ljetnoj pozornici. Ulaznice su još uvijek dostupne na adriaticket.com no ne čekajte predugo jer su preostala mjesta vrlo ograničena. Ovaj slikoviti grad poznat je po predivnoj rivijeri i živahnoj atmosferi, a koncert na otvorenom pružit će jedinstveno iskustvo. Turneju će Ćetković zaključiti koncertom u Metkoviću, 12. kolovoza, na ljetnoj sceni Gradskog kulturnog središta. Ulaznice su još uvijek u prodaji, ali i ovdje se preporučuje da požurite ako želite biti dio ove nezaboravne večeri. Smješten u srcu doline Neretve, Metković je poznat po bogatoj kulturnoj baštini i ugodnom ambijentu, savršenom za završni spektakl turneje.

Sergej Ćetković je majstor emotivnih izvedbi, a na ovim koncertima publika će imati priliku uživati u poznatim hitovima poput "Pogledi u tami", "Ljubav", "Neka te ljubav dočeka", "Zar je kraj", "Kofer", "Pusti probleme" i "Bar da odeš". Uz ove evergreene, Sergej će predstaviti i nove pjesme, dodajući svježinu i uzbuđenje svojim nastupima.

Ako želite biti dio ovog glazbenog spektakla, ulaznice su dostupne putem adriaticket.com. Također su u ponudi VIP stolovi za četiri do šest osoba, idealni za one koji žele uživati u koncertima u udobnosti i stilu.

Nastupi Sergeja Ćetkovića nude jedinstvenu priliku za uživanje u njegovom bogatom repertoaru i autentičnim izvedbama koje ostaju u sjećanju. Poznat po svojoj sposobnosti da uspostavi posebnu povezanost s publikom, Sergej svaki koncert pretvara u emotivno putovanje koje je teško zaboraviti. Ne propustite priliku da budete dio ove glazbene čarolije i nabavite svoje ulaznice na vrijeme. Očekuju vas nezaboravni trenuci ispunjeni zvukom i emocijama s jednim od najvoljenijih kantautora.

image
Vojko Basic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 12:22