StoryEditorOCM
ShowbizZGODNI STOJKOVIĆ

Žene u Srbiji bacile oko na Piksijevog sina: za ljubimca ima malog, bijelog tigra, završio je prestižni fakultet...

Piše L.G./JL
19. lipnja 2024. - 08:46

Nakon što je Srbija na Europskom nogometnom prvenstvu izgubila u prvoj utakmici od Engleske (rezultat je bio 1:0 za Engleze), pozornost srpskih medija usmjerila se na izbornika i njegove taktike za sljedeću utakmicu. Bit će to ‘regionalni okršaj‘ u četvrtak jer Srbija igra protiv Slovenije.

No, u Srbiji ima i onih pripadnica ljepšeg spola koje su pronašle način kako da im nogomet bude zanimljiviji. Svoju su pažnju, naime, usmjerile na sina srbijanskog izbornika Dragana Stojkovića Piksija - Marka Stojkovića.

Marko godinama živi na relaciji Amerika - Velika Britanija, a pratitelje na društvenim mrežama iznenadio je neobičnim kućnim ljubimcem, malim bijelim tigrom, pa se danima pričalo o njegovoj fotografiji.

image

Marko Stojković s malim bijelim tigrom

Instagram/marko Stojković/

Stojković mlađi inače je diplomirao menadžment na jednom prestižnom londonskom fakultetu, prenosi Blic. Marko je jedni sin Piksija i Snežane, koji još imaju i dvije kćeri - Anju i Andreu. Piksi i Snežana također su i ponosni djed i baka četvero unučadi svoje kćeri Anje Valente, piše Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 16:09