StoryEditorOCM
Showbizvječna ljepotica

Žena mačka u crvenom: svatko je gledao u glumicu kad je prošetala ulicom u pripijenoj haljini koja je istaknula dekolte

Piše L.G./JL
25. rujna 2024. - 12:33

Halle Berry privlačila je poglede u crvenoj, pripijenoj haljini koja je istaknula njezin dekolte i vitku liniju. Opuštena kosa i osmijeh od uha do uha dodatno su istaknuli ljepotu glumice, piše Jutarnji. Naime, Halle se pojavila dobro raspoložena na televizijskom gostovanju kod Jimmyja Kimmela kako bi predstavila svoj novi film, horor "Never Let Go", prenosi Daily Mail.

Riječ je o filmu koji prati majku i njezine sinove blizance koji moraju preživjeti zastrašujuću borbu protiv zla. Berry, koja je utjelovila majku, glumi uz Percyja Daggsa IV, Anthonyja B. Jenkinsa, Percyja Daggsa III, Stephanie Lavigne i druge.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Radi se o generacijskoj traumi, ljubavi i strahu. Ono što sam voljela kod ove majke je to što je drugačija verzija majke, ona je mračnija verzija same sebe. Ali ovo je majka koja se nosi s vlastitom traumom koja je prenijeta na nju, tako da radi najbolje što može", kazala je ranije glumica.

Berry je nedavno govorila o karijeri i ljepoti pa je tada otkrila da s prolazom ljepote dolaze neki drugi benefiti.

image
Abc/Ferrari/Profimedia/Abc/Ferrari/Profimedia

"Dakle, kad moja ljepota počne nestajati, možda će se po prvi put u mom životu ljudi usredotočiti na druge aspekte mene za koje mislim da su puno zanimljiviji.

Filmovi u kojima sam sudjelovala, glumačke pohvale koje sam stekla tijekom godina, moj dobrotvorni rad. Ako netko pronađe vrijednost u stvarima na kojima sam jako radila, to će me obradovati", rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 13:20