StoryEditorOCM
Showbizposlovni i životni suputnik

‘Supruzi Lidiji i meni je dao novac i poslao nas da uplatimo za vatrogasce! To je bilo više od Busheve donacije!: Ivica Bubalo svjedoči Mišinoj srčanosti, ima i veliki plan za njega

16. srpnja 2021. - 14:38
'Slobodna' je godinama izvještavala o zajedničkim spektaklima Ivice Bubala i Miše Kovača. Obistine li se želje splitskog menadžera, i opet ćeJoško Ponoš/Cropix

Eh te korone, eh te globalne pošasti koja nas je zadesila.

Da je nije bilo, jubilarni rođendanski koncert Miše Kovača slavio bi se na Poljudu. S Torcidom. Palile bi se baklje, bengalke, svijeće, tresao bi se dom 'bilih'. Sto posto bi bilo tako.

Tako je to još prije koju godinu zamislio estradni menadžer Ivica Bubalo, po pitanju Miše njegov poslovni suradnik, ali i životni prijatelj.

OK, imali su oni svojih trenutaka, bilo je tu i prepirki, i jedan i drugi su temperamenti, žestoki, Dalmatinci. Ali koliko god se oni žestili, ostaje samo ono čvrsto što se nikada neće prekinuti.

Dakle, Ivica je imao stvarno ludu ideju o najvatrenijem podmarjanskom koncertu. Zamislite Mišu, i one njegove ruke kada se dignu s pozornice. A onda nastane eksplozija.

Mišo nakon toga može cijeli...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 06:11