StoryEditorOCM
ShowbizPUT PUTUJEM

Solo odmor Jennifer Lopez u našem susjedstvu mogao bi nagovijestiti što slijedi u braku s Benom Affleckom

Piše SCENA SD
20. lipnja 2024. - 21:49

Sve su oči uprte u Jennifer Lopez (54) zbog glasina o rastavi od Bena Afflecka (51) koje već tjednima ne prestaju.  Sada je Jennifer otputovala s prijateljima u Italiju, pokušavajući pronaći mir.

Ekskluzivne paparazzi snimke, koje je između ostalog objavio Daily Mail, prikazuju 54-godišnjakinju kako se opušta na jahti uz obalu Italije. U pastelno žutom kompletu, kratkim hlačicama s uzorkom i odgovarajuće jakne, JLo uživa na suncu u Positanu  s prijateljima. Izgleda da je ostavila muža i djecu kod kuće u Kaliforniji.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni 2003. godine

Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp

Slike podsjećaju na prvo zajedničko putovanje "Bennifer" nakon što su svojoj ljubavi dali drugu priliku 2021. godine. Gotovo 20 godina nakon prekida zaruka, njih dvoje su tada plovili Europom na jahti, pristali uz francusku obalu i zaustavili se kod slavnog talijanskog otoka Caprija.

Ljubavnim putovanjem Jennifer Lopez ne samo da je proslavila 52. rođendan, već je i svoju vezu s Benom tada javno objavila. Niz fotografija koje je podijelila na Instagramu krajem srpnja 2021. prikazuje Jen kako pozira u bikiniju na luksuznom brodu. U posljednjem kadru može se vidjeti kako ljubi Bena. 

U posljednje vrijeme zajednička pojavljivanja para postala su rijetka, kažu da su na rubu razvoda. Dvije superzvijezde još uvijek čekaju službenu objavu rastave. 

image

Jennifer Lopez

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 09:05