StoryEditorOCM
ShowbizWAHLBERG I BERRY

Počeli su uspon prema zvijezdama ranih 90-ih, ali nikad se nisu zajedno našli pred kamerama... sve dosad

Piše Marko Njegić
28. lipnja 2024. - 07:00

Do premijere akcijske komedije ”The Union” ostalo je još manje od dva mjeseca, tako da je bilo krajnje vrijeme da se objavi prvi foršpan filma.

Osim što slovi kao jedan od udarnih Netflixovih ljetnih aduta iza četvrtog ”Policajca s Beverly Hillsa”, ”The Union” je i prva suradnja velikih zvijezda Marka Wahlberga i Halle Berry čiji je uspon krenuo otprilike u isto vrijeme ranih devedesetih, kad su slovili za seks-simbole, ali nikad dosad nisu snimili zajednički film.

Službeni sinopsis glasi ovako: Mike je sretan i živi jednostavnim životom građevinskog radnika u rodnom New Jerseyu – sve dok se ne pojavi njegova davno izgubljena ljubav iz srednje škole Roxanne. Znajući da je on pravi čovjek za taj posao, ona regrutira Mikea na opasnu obavještajnu misiju u Europi koja ih ponovno gura zajedno u svijet špijuna i brzih automobilskih jurnjava.

Ni Wahlberg ni Berry nisu stranci kad je akcija u pitanju, a upravo je akcija (uz kemiju glumaca) glavni pokretač filma koji djeluje kao zabavni ljetni blockbusterčić. Premijera je 16. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 07:02