StoryEditorOCM
Showbizželi ispasti skromna

Paris Hilton na saslušanju pred Kongresom šokirala fanove, a onda je stiglo objašnjenje: ‘Priznala je da glumi...‘

Piše L. G./JL
1. srpnja 2024. - 18:58

Paris Hilton američka je medijska ličnost, model, pjevačica, glumica... Uprite prstom u zanimanje iz svijeta šoubiznisa i nećete pogriješiti - okušala se u svemu.

Većina je ipak zna kao unuku osnivača hotelskog lanca ‘Hilton‘ i jednu od budućih nasljednica tog carstva.

Na saslušaju u američkom kongresu govorila je o potrebi za reformama u sustavu udomiteljstva i rehabilitacije mladih, a ono što je njene mnogobrojne fanove ostavilo u čudu bila je promjena glasa kada je krenula govoriti o ozbiljnoj temi, piše Daily Mail, a prenosi Jutarnji list.

43-godišnja Hilton poznata je po svom visokom vokalu, a fanovi su ga često znali zvati ‘dječjim glasom‘.

Na samom je početku saslušanja govorila njime, pohvalila jaknu Claudije Tenney koja je vodila saslušanje, a onda o samoj temi počela govoriti glasom primjerenijim odrasloj osobi.

image
AFP

Mnogi, očito, nisu znali da ona i to može pa su ostali u čudu. No, ono što je najvažnije istaknuti jest da je ova, inače vrlo kontroverzna, žena sudjelovala u vrlo važnoj kampanji koja bi trebala rezultirati kvalitetnijim sustavom za one kojima je kvalitetna skrb najpotrebnija. I time malo popravila sliku o sebi u javnosti.

- Paris je priznala da glumi lik i da je glas dio toga... ništa loše u tome, napisao je jedan obožavatelj.

- Toliko je dugo nosila tu osobu poput kožnog odijela da je fascinantno što ga može samo tako navlačiti i svlačiti, dodao je drugi.

- Ma što se to dogodilo, je li ovo moguće, kako ona to priča, nije bilo jasno mnogima.

- Ako ste ikada gledali išta od Paris Hilton - to je normalno. Ona koristi dječji glas kao mehanizam za suočavanje i da ispadne skromna, zaključio je jedan od fanova bogate nasljednice.

Video možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 18:59