StoryEditorOCM
ShowbizNE, NIJE TO PRAUNUK

Kakav otac, takav sin: Mick Jagger na Olimpijskim igrama u društvu najmlađeg djeteta, sedmogodišnjeg Devrauxa

Piše SCENA SD
30. srpnja 2024. - 14:17

Mick Jagger je imao posebnog pratititelja na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. Legendarni pjevač Rolling Stonesa, koji je friško napunio 81. godinu, viđen je kako sjedi na tribinama sa svojim sedmogodišnjim sinom Deverauxom, dok su zajedno gledali mačevanje.

Jagger je bio veoma pažljiv prema svom sinu, razgovarajući s njim dok su pratili meč. Prije nego što će s nasljednikom krenuti na Olimpijske igre u Parizu, poznati zavodnik otpuhao je 81. svjećicu s torte u prisustvu svoje 44 godine mlađe izabranice Melanie Hamrick, piše glossy.espreso.co.rs.

image

Mick i njegov sin

Fabrice Coffrini/Afp/Profimedia/Fabrice Coffrini/Afp/Profimedia

Frontmen Stonesa ukupno ima osmero djece, a Jaggerov najmlađi nasljednik Deveraux mlađi je čak i od njegovih unuka. U mladim danima bio je više posvećen svojoj blistavoj karijeri nego obitelji, a danas u domu koji je izgradio s Melanie vodi idiličan život posvećen ženi i djetetu.

Roker je oduševio javnost kada se sa sedmogodišnjim Deverauxom pojavio na tribinama mačevalačkog meča u "gradu svjetlosti". Na fotografijama koje je Melanie podijelila na Instagramu kao dio rođendanske čestitke, Deveraux se može vidjeti kako drži oca za ruku iza pozornice na koncertu.

Na još jednoj simpatičnoj fotografiji, tročlana obitelj se smiješi zajedno ispred Botaničkog vrta u Atlanti. Deveraux se slatko smješkao u kutu selfija pored svojih roditelja.

– Sretan rođendan, ljubavi! Volimo te – napisala je Melanie ispod objave, uz emotikone srca.

Melanie i Mick upoznali su se u veljači 2014. godine u Japanu u backstageu koncerta Stonesa. Njihova veza pretvorila se u romantičnu u lipnju iste te godine. U javnosti je veliku buru izazvala činjenica da je Melanie čak 44 godine mlađa od Micka i 17 godina mlađa od njegove najstarije kćerke Karis. Ipak, slavni par to nije spriječilo u ljubavi koja traje.

image

Jaggeri Melanie Hamrick

Julien De Rosa/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 07:31