StoryEditorOCM
ShowbizTori Spelling

Glumica (51) pokazala sjajno tijelo u minijutarnom bikiniju. A priznala i što joj je pomoglo da se vrati u ovakvu formu

Piše scena sd
3. srpnja 2024. - 09:21

Glumica i spisateljica Tori Spelling (51) u travnju je progovorila o gubitku kilograma i priznala kako je koristila lijekove za mršavljenje Ozempic i Mounjaro. Sada je svoju vitku figuru pokazala na plaži u Malibuu, u izazovnom bikiniju.

Minijaturnim zelenim bikinijem je nagasila svoje obline i privukla pozornost svih prolaznika. Uz kupaći kostim je iskombinirala i jednostavan nakit te sunčane naočale, prenosi PageSix.

Tori se na plaži zabavljala s prijateljicom, kupale su se i sunčale, a sudeći prema fotografijama, odlično su se zabavile.

Spelling je ranije u svom podcastu "Misspelling" otkrila da je koristila jedan od najpopularnijih lijekova za mršavljenje, nakon kojeg nije imala rezultate. Tada je isprobala i drugi, koji joj je, kako kaže, pomogao. Navela je i kako je oduvijek bila mršava zahvaljujući svojim genima, ali nakon rođenja šestog djeteta, nije se mogla "riješiti kilograma".

"Cijeli svoj život nisam bila na dijeti. Rođena sam s jako dobrim genima", rekla je ranije pa dodala da je nakon rođenja sina probala vježbati te jesti hranu bogatu proteinima. "Jednostavno nije funkcioniralo", rekla je.

image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 09:47