StoryEditorOCM
ShowbizZA 20 TISUĆA KUNA

Dosad smo znali za Anu Bučević, sada i Tajči organizira duhovna krstarenja koja pomažu ‘transformirati život‘, ususret njima pokazala je i svoju mladenačku figuru

Piše Tena Šarčević/JL
25. svibnja 2021. - 16:27
'Ono što sam ja sama naučila kroz razgovor s drugima, literaturu i osobno životno iskustvo, od uspjeha u Hrvatskoj, preko odlaska i građenja nove karijere u novoj zemlji, do borbe s depresijom i gubitka oca i supruga, jest da je svaka transformacija proces koji možemo sami započeti'Biljana Gaurina/Cropix

Uskoro se otvaraju registracije za "Transformational Retreat and Sea Cruise", duhovno krstarenje pod vodstvom popularne Tatjane Cameron Tajči (50), a pjevačica se počela pripremati za ljeto. 

Pobjednica Eurosonga 1989. godine, koja je pjevala sada već kultnu pjesmu "Hajde da ludujemo", posljednjih se nekoliko godina, od smrti svojeg supruga Matthewa, posvetila duhovnosti, piše Jutarnji.

Jutarnjem je tako ispričala da se predstavlja "kao glazbeni umjetnik, motivacijski govornik i life coach. Tim redoslijedom."

Svoja znanja i uvjerenja dijeli i s drugima, upravo na krstarenjima jadranskom obalom, koja naplaćuje do 20-ak tisuća kuna po osobi. Prošle godine krstarenja nije bilo zbog koronavirusa, no ovog se ljeta, čini se, Tajčina putovanja vraćaju. 

Kod nje traju pripreme,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 17:27